vandiknaarfit's Logboek, 29 mei 21

ik ben me 2 dagen al aan het vol proppen met eten.

20 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik zal maar niet vertellen dat ik mijn geld nu in bed verdien.......geeft ook weer zoveel gesprek stof😉😅. #slaapdienst 
29 mei 21 door lid: smootylaatmaar
😂😅😂😅😂😅😂 
29 mei 21 door lid: annemiek rembil
Nog even een reactie die wel iets te maken heeft met je bericht.. als je je nu volpropt, eet je mosschien wel veel te weinig. Je loopt bij een dieetiste zeg je, maar je eet schrikbarend weinig als het klopt wat je invult in je eetdagboek.. dan kom je in een cirkeltje van jezelf uithongeren en jezelf klem eten..  
29 mei 21 door lid: ♡°°•Tessa•°°♡
Overkomt ons allemaal wel een keer 
29 mei 21 door lid: Maikel H
Ik las dat je ongst bent nu. Is dat de eerste keer sinds je bij deze diëtist bent?? Dat kan wel invloed hebben op je eetbehoefte. Ik schrok wel van de dag dat je bv alleen 3 handjes chocopops hebt gegeten. Dat staat vast niet op je schema, het is veel te weinig. Leg je schema over al waar je bent in zicht zodat je het ziet als je bv wilt opstaan om iets te pakken wat niet moet.  
30 mei 21 door lid: smootylaatmaar
jezelf herpakken en door💪 
30 mei 21 door lid: claudet57
hoi hoi reageerr ff niet op die ene.. maar ik vul idd niet allees in in het eetdagboek, get is ook mn 1e menstr, k g me wel weer wegen. waarschijnlijk zit er ook weer veel vocht aan ivm de koolhydraden. k ga nu mn dietist ook een appje sturen hoe lastig ik het ook vind en vandaag full lopen en herpakken !! deze platform heeft egt wel eeen goed iets.. 
30 mei 21 door lid: vandiknaarfit
Herpakken en door 💪💪 Inderdaad even contact met je dietist die kan je er wellicht weer uit helpen. Is er een aanleiding dat je bent gaan eten? V.w.b. reageren op negativiteit van anderen.......ik lach me rot. Denk dat zijn tamponnetje gisteren niet lekker heeft gezeten. Inderdaad niet op in gaan 😉😉 
30 mei 21 door lid: Suuzz84
goed geraden. manlief vondt dat ik genoeg was afgevallen, en hij was het zat om steeds volkoren uit de trommel te pakken. dus zij ik oke dan stop ik en heb me dus vol gepropt.. terwijl ik eigelijk nog wil afvallen. 
30 mei 21 door lid: vandiknaarfit
Dat is dan idd je trigger geweest. Moeilijke momenten. Maar afvallen doe je voor jezelf en niet voor een ander 😉 Je hebt een relatie maar je bent ook nog steeds een eigen persoon. Volg je eigen gevoel en zorg dat je happy bent met je eigen keuzes. Van mijn partner hoef ik niet af te vallen. Hij houdt van me zoals ik ben. Tegelijkertijd steunt hij me wel in mijn beslissing om af te vallen. Hij wil dat ik gelukkig ben en ik ben gelukkiger met een paar kilootjes minder 😊😊 
30 mei 21 door lid: Suuzz84
@Suuzz84 mooi verwoord! Niets aan toe te voegen! 👍🏻🤗 @vandiknaarfit het gaat je lukken! Tel je overwinningen en shift je focus op wat goed voor jou voelt. 
30 mei 21 door lid: Soln

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


vandiknaarfit's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.