vandiknaarfit's Logboek, 08 jan 21

hoeveel vrouwen zijn hier rond de 168l, rond de 96kg, en die niet sporten en wijnig beweging hebben net als ik. van die personen ben ik benieuws of het lukt met afvallen door niet meer dan de aantal callorien te eten die deze app jou aangeeft.

Bekijk Dieet Kalender, 08 januari 2021:
201 kcal Vet: 8,34g | Eiwit: 3,11g | Kolhy: 28,74g.   Ontbijt: Liga Milkbreak Melk, Koffie met Melk en Suiker, Nutella Hazelnootpasta. meer...

4 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ikzelf ben 165 en gestart met 90,5. Ik heb via happy healthy uitgerekend wat mijn intake moet zijn en intake moet zijn om af te vallen via deze app klopte het gewoon niet. Ik tel ook calorieën en blijf met kh onder de 150 schommel nu al een poos rond mijn huidige gewicht omdat ik aan medicatie moest.... maar wil er nog graag rond de 5 kilo af om rond de 58/59 uit te komen.... 
08 jan 21 door lid: dani.p2
dani.p2 wat klopte er niet via deze app? 
08 jan 21 door lid: vandiknaarfit
De app is soms niet zo betrouwbaar met hoeveelheden en verbranding etc  
23 jan 21 door lid: AviaMar
Ik was 99.1, bewoog bijna niet en ben 1.71. Ik ben 1500 kcal per dag gaan eten, waarvan 1000 kcal gezond moeten zijn.. En ik probeer elke dag een stukje te lopen of fietsen, maar hou niet van echt sporten, dus doe dat ook niet. Ben in een jaar toch 21 kilo afgevallen.. 
23 jan 21 door lid: chielachiela
@choelachiela, wat bedoel je met 1000 kc gezond? Helaas heb ik moeite met wat ik wel en niet kan eten en val daarom niet echt af. Zelfs niet als ik tussen de 1200 en 1500 kc zit. En, ik weet dat niet voor iedereen hetzelfde werkt, maar proberen is altijd de moeite waard. 
23 jan 21 door lid: m.vd.ven
Hoi, ik at echt heel veel koek, snoep, chocola etc. Nu doe ik gezonde maaltijden (en ik bedoel daarmee dus geen pasta op brood, maar vruchtenspread, magere kaas, magere vleeswaren etc, magere kwark, havermout etc.) Warme maaltijden niet teveel vet, en vooral veel meer groenten dan eerst. Nou, als me dat lukt binnen de 1000-1100 kcal met wat beweging, ben ik al heel tevreden. Dan gebruik ik de resterende 400-500 voor een lekkere koek met cappuccino, een paar toffees of wat chocolade etc. Ik weet dat het nog steeds niet optimaal is en schaaf steeds verder bij. Maar stapje voor stapje (zo ben ik tenslotte toch al een hoop kwijtgeraakt). Nu is het me gelukt om koffie zonder suiker te gaan drinken, dat is weer een stap waar ik heel gelukkig van wordt.. Je levensstijl aanpassen is iets blijvends, anders kom hé toch weer aan. Ik probeer langzaam uit te proberen wat werkt.. Maar iedereen is anders, mijn manier is ook niet perse ideaal. Wel denk ik dat eerlijk goed bijhouden wat je eet, een heel belangrijke stap is... 
24 jan 21 door lid: chielachiela
Als ik het zou aanpakken als jij het nu doet, dan zit bij die 500 ongezond voor mij een blikje cola per dag. Verder ben ik niet echt zo'n snoepkont. Behalve als ik niet op tijd eet, dan heb ik trek in alles wat los en vast zit. Meestal vette snacks, patat, popcorn, chips of kaas.. Ik probeer ook maximaal 1 keer per dag brood te eten en dan een of bij uitzondering twee sneetjes. Meestal eet ik daar rookvlees of rosbief op maar ook de kaas kan ik niet laten staan. En dan eet ik wel gewoon normale kaas want anders hoeft dat voor mij niet. Ach ja gewoon doorzetten denk ik dan maar. Ik blijf erbij dat je het al knap hebt gedaan. Nu nog de rest. 
24 jan 21 door lid: m.vd.ven
Ik koop die 35+ Van Old Amsterdam, die vind ik nog wel lekker. En wel prijzig, dus dan neem ik er niet gelijk twee van :) 
24 jan 21 door lid: chielachiela
M.i.kun je het beste bekijken wat je intake in kcal is geweest waardoor je op de 96kg bent uitgekomen. Als je dan dagelijks op een gezonde intake van ca. 1500 gaat zitten zul je sowieso gewicht gaan verliezen. Andere keuzes maken en vooral véél groenten. Ik eet zelf liefst tussen halve en hele kg groenten per dag, soms meer. Vervolgens houd je dat vol. Dan ga je vanzelf stap voor stap afvallen. 
29 jan 21 door lid: letsdoitnow2018
ik lees allemaal dingen waar ik wat ideen van krijg. ik ga meer eens verder met opzoeken naar manieren 
01 feb 21 door lid: vandiknaarfit

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


vandiknaarfit's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.