vandiknaarfit's Logboek, 06 jan 21

hallo, ik ben een dame 27 jaat met lengte 168 en gewicht 97.
mijn doel is 77 kg wegen.

wie o wie zij afgevallen met behulp van deze app en hoeveel hg in hoeveel tijd zijn jullie afgevallen?

27 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik ben met behulp van deze app in minder dan 2 maanden 15 kilo afgevallen. Maar eerlijkwijs moet ik er ook bij zeggen, dat ik goed oplet wat ik eet en ook alles invoer in mijn logboek van Fatsecret en me qua beweging uit sloof. Dus nee, het gaat niet vanzelf en ja ik zal ook straks te maken krijgen met dat de kilo's er langzamer afgaan en ik zal ook nog te maken krijgen met stilstand. Ook zal ik echt nog wel een paar keer de fout in gaan. Dus wat ik eigenlijk wil zeggen is dat motivatie key is. En je iets voor jezelf moet vinden qua dieet, wat vooral bij jou past. En je moet niet kijken naar wat anderen afvallen qua kilo's. Ieder mens is anders. Uiteindelijk gaat het erom dat je een leefstyle switch maakt waardoor als straks je kilo's eraf zijn kunt behouden met af en toe een keer buiten de boot gaan, waardoor je op gewicht blijft. Hopelijk heb je er iets aan😉. En heel veel succes gewenst👍 
06 jan 21 door lid: mayo.h
hoi hoi. ik ben 28 1.65 lang en weeg nu 96 kg. ik ben sinds n paar dagen hier begonnen ( 4 dagen van 99.9 naar 96) maar de eerste 5 kg als ik weeg begin val ik altijd snel af. Ik was daarvoor al 1.5 jaar bezig met een andere app. eten loggen, tijdens feestdagen en verjaardagen keek ik er dan niet na en af en toe n weekendje de touwtjes laten vieren. ik ben toen al in 1.5 jaar tijd ongeveer 30 kg afgevallen. voorschrift was ook, als je gezond wil afvallen en dat je t er daarna ook afhoud, je iets zoekt wat bij je past en je 0.5 a 1 kg per week ongeveer af valt. Daar tussen is prima. Dus in een jaar is dat 25 kg... het is echt doorzetten. 
06 jan 21 door lid: Gabriellavanloon7
Ik heb deze app al 2 jaar. Door omstandigheden extreem aangekomen, toen ik hier begon lukte het afvallen daarom eerst bijna niet. In, volgens mij, maart 2019 ben ik met heel veel moeite met een medicijn gestopt. (Niet moeilijk om te stoppen, maar moeilijk om te mógen stoppen door grote fouten van de arts die het voorgeschreven had) Hierna ben ik van maart 2019 tot en met nu 11 kilo afgevallen. 13 kilo als ik mijn lichtste gewicht mee zou rekenen. Verder mijn jeugd normaal gewicht gehad, in de pubertijd eetstoornissen gehad waardoor ik schommelde tussen 45 kilo en een gezond gewicht. Na de laatste keer een gezond gewicht ben ik door die medicijnen in no time doorgeschoten naar 98 / 99 kilo. Nu inmiddels 87,5 kilo en ik hoop dat ik nog wat verder mag afvallen dit jaar. 😄 Succes. 🥰 
06 jan 21 door lid: Dappere-Dodo
Ik ben sinds april dit jaar op deze app. Ben op zes maanden 10 kilo afgevallen, nu noteer ik hier nog weinig en blijf ik schommelen tussen 10-12 kilo lichter. Noteren hielp me heeel goed, dan zie je hoeveel kcal alles écht is. Verder is het verleidelijk om heel snel te willen afvallen door echt weinig te eten, maar dat kan je nooit eeuwig volhouden. Dus beter graag (0.5 kilo per week/2 per maand) en voor altijd dan een crash dieet en alles er weer bij. Inderdaad meer voor een lifestyle gaan dan voor een dieet. 
06 jan 21 door lid: bolleke333
wauw echt knap gedaan allemaal. en overal herken ik me een beetje. ik wil afvallen zonder moeite er voor te doen maar dat bestaat natuurlijk niet.. ik ben mama van 2 babys en zit verder thuis voor mn gevoel heb ik nergens tijd voor. kent iemand een gratis app om thuis bewegingen te doen, een app soort digitale coach met eczacte uitleg welk beweging voor welk zone etc. en die ook echt werkt 
06 jan 21 door lid: vandiknaarfit
Welkom en succes. Ik ben 62 en al 5 jaar op deze app. Met vallen en opstaan nu inmiddels ruim 20 kg kwijt. Zonder sporten, maar wel weinig kc. Ik zou niet zo weinig doen (1000/1100) maar ik ben niet zo actief. Jij met 2 baby’s vast veel meer. Kijk eens op YouTube voor oefeningen. 👍 
06 jan 21 door lid: annemiek rembil
Op YouTube heb je een dame, chloe ting. Ze laat het zien met een gratis schema erbij. En verder is lopen, n al het andere wat je beweegt altijd goed. Kijk gewoon waar jij plezier uit haalt.. dat zorgt dat je het volhoud. Er staan ook genoeg zumba video's op etc. 
06 jan 21 door lid: Gabriellavanloon7
Ik snap je Tessa , dat gevoel ken ik heel goed. Daarom dacht ik in het begin bewust ( had ik ergens gelezen) dat ik al afgevallen was. Positief denken heet dat. Want als ik dacht aan hoeveel ik nog moest zonk de moed in mijn schoenen. Zo ook als ik weer eens aangekomen was. Maar zo kom je er natuurlijk nooit. En steeds weer proberen tòch door te gaan en te bedenken dat als ik stopte, ik alleen maar nòg zwaarder zou worden. En dàt maakte dat ik dan door ging 🤗 
06 jan 21 door lid: annemiek rembil
Ik heb natuurlijk makkelijk praten omdat ik maar 10 kilo of zo kwijt moest. Kan me inbeelden dat het demotiverend is als je nog veel langer moet doorgaan! Maar ik geloof wel echt dat je permanente veranderingen moet maken, die je je hele leven kan volhouden. Gewoon een tijd heel weinig eten werkt natuurlijk, maar dan herval je sowieso. En eten is zo leuk!!! En lekker! Dus je moet echt op zoek naar een soort balans.  
06 jan 21 door lid: bolleke333
Klopt, en dan nog zwaarder worden. Dus niet meer doen maar ff balen, en dan op je retour 🔁👍 
06 jan 21 door lid: annemiek rembil
Hoi hoi ik ben hier ook sinds 2016 en ben 1,65 en ben met 90,5kilo begonnen nu schommel ik rond de -27/28 kilo en wil er nog 5. Idd niet te snel willen ik heb ook veel up en downs in de tussentijd gehad en slik zo’n 11 pillen per dag vanwege mijn beperkingen die ik heb opgelopen in de tussentijd die ook dwarsliggen voor mijn gewicht te laten zakken tot die laatste 5 ik wacht er al maanden op..... deze app brengt veel steun van de mensen die hier zijn en ook voor de controle wat je per dag naar binnen duwt..... succes! 
07 jan 21 door lid: dani.p2
Nu bijna 2 jaar bezig en 12 kg afgevallen Ik moet nog 3 kg 
07 jan 21 door lid: TheFutureIsNow
Hey Tessa, ik snap je volledig. Toen ik begon met af te vallen maakte ik me ook zorgen wanneer vrienden pizza wilden eten, omdat ik dacht: oh nee!! Daar gaat m’n dieet! Maar toen las ik iets dat ik altijd onthouden hebt: je wordt niet dik van af en toe een pizza, net zoals je niet mager wordt van af en toe een slaatje of zelfs een maaltijd overslaan. Je moet een balans vinden, en in die balans moeten je favoriete dingen kunnen. Nu eet ik zonder zorgen af en toe pizza of frieten of chips. Weeg ik de dag erna altijd een kilo meer? Yep. Maar dat is vooral vocht, geen vet, en een dag later is dat weer weg.  
07 jan 21 door lid: bolleke333
Ji-v, helemaal waar dat je af en toe best iets ‘ongezonds’ kan eten. Maar dan niet in de valkuil trappen dat de dag dan toch al verpest is en je dan helemaal volproppen! Beter om te genieten van wat je op dat moment eet en dan de draad van je gezonde lifestyle weer oppakken. 
07 jan 21 door lid: Fossefonce
Zeker!! Ik heb moeten leren dat er niet zoiets bestaat als een “verpeste dag”. Maar het is niet makkelijk geweest om die mindset kwijt te raken. Eten is geen vijand, zelfs een gigantische pizza niet. Op de duur geniet je niet meer, en dat is dan zo’n zonde van het eten en de kcal! 
07 jan 21 door lid: bolleke333
Hoi! Ik ben pas 5 dagen bezig met deze app, nog nooit gelijnd maar doordat ik een jaar geleden gestopt ben met roken, kwamen er opeens 8 kilo’s bij! Dus ik hoop die er weer af te krijgen door goed te letten op wat ik eet. Hoop dat deze app helpt. Merk wel dat mijn energieniveau even 0 is, waarschijnlijk de omschakeling, meer mensen last van? Succes!! 
07 jan 21 door lid: lief.Bi
@vandiknaarfit Over online sportlessen: Yoga with adriene: Een chalenge van een maand waar je langzaam yoga opbouwt (YouTube) Sugar Pop: latin dance lessen van een half uurtje (YouTube) Thefitnessmarshall: Grappig, niet doen, gewoon kijken, voordat je het weet verstuik je iets (YouTube) En op instagram volg ik Rowenaida: super enthousiast, iets te fanatiek als je net begin.  
07 jan 21 door lid: TheFutureIsNow
ik heb de reacties niet heel goed gelezen door de drukte met kids maar ik zie hier en daar wel wat tips. ik ga ze goed doornemen! 
07 jan 21 door lid: vandiknaarfit

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


vandiknaarfit's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.