Cil!'s Logboek, 03 feb 20

Wat een weekend! Een weekend waar het met eten en drinken helemaal fout is gegaan. De rem was er niet meer. Wijn wijn wijn (feestje) cola ongezond eten etc etc etc. Ik durf nu niet op de weegschaal te gaan staan, en moet echt mijn best doen Nu door te gaan en niet in mijn oude patroon "van ach heeft nu toch allemaal geen zin meer" te vallen. Daar heb ik wel steun bij nodig! Help!

Bekijk Dieet Kalender, 03 februari 2020:
441 kcal Vet: 18,80g | Eiwit: 41,51g | Kolhy: 21,90g.   Lunch: Lidl Rookvlees, Aldi Hummus Naturel, Gekookt Ei, Rivercote Thin Crisp. Diner: Lidl Pangasiusfilet Kerrie, Plus Witlof. Snacks/Andere: Saskia Helder Lemon. meer...
110 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

29 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
als ik op je profiel kijk, zie ik dat je 2 dagen geleden nog erg blij was met hoe het door de weeks ging. Het kan echt niet zo zijn dat 2 dagen weekend dat allemaal verpest hebben hoor! Zet hem op een maak r weer zo'n goeie week van! 
03 feb 20 door lid: 1997hannah
dank je wel Hannah! Wat kan je hoofd toch raar denken he.... 
03 feb 20 door lid: Cil!
Je kan gewoon weer verder gaan waar je gebleven was! Je hebt ff lekker genoten en nu weer verder! 
03 feb 20 door lid: 2521bren
dank je bren 
03 feb 20 door lid: Cil!
🍎 goeie tip van 1997hannah, 
03 feb 20 door lid: Targabes
Zet 'm op. Ik heb soms ook van die uitschieters. Na een paar weken gezond eten voel je je beter. Of misschien eerder als het er snel af gaat bij jou. Niet opgeven! 💪💪💪 
03 feb 20 door lid: Heisenberg201
Je moet kijken naar de dagen waarop het wel goed gaat  
03 feb 20 door lid: Marjoleintjeappelmoes
Iedere dag is er één! Als er het een keer tegenzit, ben je niet zwak. Ik hoop dat je er van genoten hebt en dat je de kracht hebt om het weer lekker op te pakken.  
03 feb 20 door lid: FloortjeW
dank jullie wel! jullie motiveren mij.  
03 feb 20 door lid: Cil!
Ooooh ik. Ken dit zooo, heb sinds 2 dagen abbo bij basic fit en kan me zelf er gewoon niet geeen slepen, ook. Omdat ik geen idee heb wat ik doe, en ik alleen ben. Dus vindt gewoon eng ofzo. Plus ik blijf maar eten enzo afgelopen weekend is ook weer helemaaaaal verkeerd gegaan. All u can eat bij sushi en een dag hamburgers ander dag pizza. Mijn weegschaaltje en ik hebben 3en achterlijke relatie Momenteel met elkaar 
03 feb 20 door lid: shelley.jansen
Een keer een tegenslag is niet erg, het hoort gewoon bij het vallen en verder omhoog klimmen als dat je was. Ik was 2 kilo afgevallen, we gingen een week naar Disneyland Parijs, binnen 5 dagen was ik weer 2,3kilo aangekomen. Je kan dan zeggen: ach het werk is voor niks geweest! In totaal ben ik nu 3,1 kilo afgevallen. Een achtbaan gaat niet alleen omlaag, je moet een keer omhoog gaan om de rit nog beter te maken! Iedereen steunt je en je kan het! 
03 feb 20 door lid: shenna_timmermans
Ik heb heel veel qua mindset aan de adviezen die staan in de lazyfitgirlmethode. Even zoeken op insta! Het hoeft niet allemaal perfect en fouten maakt iedereen, het is een proces en je kunt alleen maar groeien. Lukt het nu niet dan de volgende keer of die keer daarna. Succes! 
03 feb 20 door lid: Maria0911
probeer op lange termijn te kijken, je eetgewoontes op orde krijgen kan niet van de ene dag op de andere, een keer crashen is niet erg. Ik probeer dan achteraf te beredeneren waar het fout ging zodat ik dat een volgende keer kan voorkomen. bij mij werkte het goed om steeds maar 1 maaltijd nieuwe gewoontes aan te leren. Eerst ontbijt op orde, daarna de tussendoortjes, de lunch en het avondeten. Door het in kleine stappen te doen wordt het overzichtelijker. Gezond eten is nl. niet iets van 'even' om snel af te vallen maar je eigen ritme zoeken wat je een leven lang kan volhouden. Succes!  
03 feb 20 door lid: Godefrida
Vallen en op staan, en gewoon weer doorgaan. Hopelijk heb je ervsn genoten, en spijt moet je niet hebben. Het is zoals het is. En ik denk dat iedereen weleens een dag met uitschieters heeft. Succes 
03 feb 20 door lid: oma angie

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Cil!'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.