lzeevaart1998's Logboek, 14 dec 19

hoi allemaal.
vandaag heb ik weer de knoop door gehakt.
ik wil mijn leefstijl veranderen.
met het woord afvallen raak ik in paniek maar om mijn leeftijl te veranderen ga je ook afvallen en voelt de druk minder hoog.

ik zou graag tips van jullie willen 😊
92,4 kg Tot nu toe verloren: 0 kg.    Nog te gaan: 27,4 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
succes 
15 dec 19 door lid: nienkejoanne
Succes hoor. Plannen werkt voor mij goed. En vooral wat plannen voor de avond waar snacken het meest gevoelig wordt. Minder eten dan je verbrandt is uiteraard belangrijkste. Of grofweg een getal nemen of proberen eerst wat nauwkeuriger te bekijken hoeveel kcal je per dag denkt te verbranden. 
15 dec 19 door lid: AviaMar
Aviamar dat probeer ik ook altijd te doen mijn hele week te plannen. Wat bij mij gevaarlijk is is dat ik nog late vreetbuien krijg als ik gezellig met mijn partner voor de tv zit  
15 dec 19 door lid: lzeevaart1998
Ja precies daarom zei ik wat ruimte in plannen in de avond. En evt al wat snacks plannen. Kan wat groente snacks zijn en wat kleine eiwit houdende snacks. En als je echt de zoete trek krijgt wat fruit achtige snacks (gevulde dadels, abrikozen etc)  
15 dec 19 door lid: AviaMar
Heel veel succes! Ik heb precies het zelfde haha.  
15 dec 19 door lid: Kell.
Heel veel succes! 
15 dec 19 door lid: keto_danny
Anders eten klinkt altijd beter. En als ik na 20.00 nog iets eet weeg ik altijd meer de volgende dag. Is voldoende om dit te weten en dus niet meer te eten na 20.00  
15 dec 19 door lid: ingeborg2019
Welkom en succes 👍 
15 dec 19 door lid: annemiek rembil
Dankje wel iedereen. Het gaat vast goedkomen👍👍  
15 dec 19 door lid: lzeevaart1998
Mijn tip: Skip de suikers en snelle koolhydraten. De rest volgt vanzelf😉 
15 dec 19 door lid: Winanda!
Kcal te kort, nemen is het beste. Je kan in principe alles eten alleen probeer onder je Kcal behoefte te zitten. beetje laat sowwy 
15 dec 19 door lid: tonymijnsbergen
Ga niet te extreem en doe het op een manier die bij je past. Dan houd je het 't beste vol. Ik zelf eet wat minder en probeer vaker gezonde keuzes te maken. Iemand in mijn omgeving gaat helemaal voor keto, maar dat zou ik weer nooit volhouden. 
15 dec 19 door lid: BennyB100
Ik heb altijd zo een erge moeite gehad met afvallen. Ik ben al ongeveer 3 maanden bezig en ben 10 kg afgevallen. Ik zeg altijd, als ik het kan, kan iedereen het haha. Ik houd zo veel van eten, snoepen enzo. Ik heb mijn eetpatroon verandert, dit heb ik gedaan door steeds doelen te stellen. Ik zei bijvoorbeeld; deze week wil ik 1 kg afvallen. Dus ik deed zo erg mijn best door 4x in de week te sporten en minder te eten. Ik at ongeveer 1600 kcal en 50 koolhydraten en dat was zeker te doen. Ik wens je veel succes en geloof in je zelf! 
15 dec 19 door lid: s_38
Ja ik probeer ook veel op mijn voeding te letten. Alleen bewegen is een groot probleem bij mij ik heb namelijk reuma en ben na 4 jaar nog steeds niet stabiel enorm veel pijn 😥 
15 dec 19 door lid: lzeevaart1998
Ik noem het geen lijnen. Ik heb besloten gezond te eten en drinken. Dat is heel wat anders dan lijnen in mijn beleving. Bij lijnen denk ik vooral aan dingen niet mogen, geen frietjes eten wanneer de rest vh gezin dit doet. Of geen taart op n feestje. Of nauwelijks eten. Bij gezond eten denk ik aan goed ontbijt, lunch en avondeten maar ook aan 3 gezonde (heerlijke verwenmomenten) tussendoortjes. Steeds bewuste keuzes; "als ik vanavond n gebakje op de verjaardag wil, houd ik er rekening mee gedurende de dag"  
16 dec 19 door lid: lindadepinda1

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lzeevaart1998's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.