keto_danny's Logboek, 06 nov 19

Lieve mensen,
Ik heb gisteren een ernstig auto-ongeluk gehad.
Heb minstens 10 engeltjes op mijn schouders gehad.
Want ik ben van de 5e baan, naar de vluchtstrook geknald. En heb geen andere auto meer geraakt dan degene die bij mij achterop knalde.

Bekijk Dieet Kalender, 06 november 2019:
1589 kcal Vet: 123,63g | Eiwit: 96,12g | Kolhy: 16,29g.   Ontbijt: Ekoplaza Kokoschips, Waymadi Granola, Milbona Griekse Yoghurt. Lunch: AH Roma Tomaten, AH Avocado Eetrijp, De Zaanse Hoeve Sour Cream, AH Gehakt Half-om-Half, Byb Rode Cheddar 48+. Diner: Dekamarkt Kipkarbonade, Bonduelle Edamame Bonen. meer...

44 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
@Ynnad1975 Het hoeft niet per sé te zijn dat je slechts de dagwaarde terug krijgt. Zoek op internet naar eenzelfde auto, of meer dan 1, met ongeveer dezelfde hoeveelheid kilometers op de teller, en hetzelfde bouwjaar. Print ze uit en neem ze mee naar de expert. (je mag er namelijk bij zijn als de expert komt kijken). Geef bij hem de printjes en geef daarbij aan dat dit de prijzen zijn om een gelijkwaardige zelfde auto terug te kunnen kopen. Het kan zijn dat de expert daar dan in mee gaat en je dus via de verzekering een bedrag vergoed krijgt om eenzelfde auto terug te kunnen kopen. Jij hebt geen schuld aan het ongeluk, dus zou het oneerlijk zijn als jij daar dan financieel door benadeelt wordt (zeg dit ook gerust tegen de expert). De garage waar de expert langs komt zou je hier ook bij kunnen helpen. Het zou dan een voordeel zijn als jouw auto bij de merkgarage staat. Zo heb ik in het verleden dus wel de waarde terug gekregen om eenzelfde auto met ongeveer zelfde aantal kilometers terug te kunnen kopen. En mijn auto was destijds bij lange na niet zo nieuw als de jouwe. Die was destijds de leeftijd van 10 jaar al gepasseerd.;-) Laat je dus niet zomaar met een bedrag wegsturen waar je zelf dan nog heel veel voor bij moet leggen!  
06 nov 19 door lid: dolfijntje33
sjemigdepemig meis 🥺. héél veel sterkte ❤️ 
06 nov 19 door lid: Elfje69
Dolfijntje, wat een top tip zeg! Nooit zo over nagedacht. Wat jij al terecht zeg, benadeelt worden terwijl het niet jou fout is, is best oneerlijk..  
06 nov 19 door lid: cmhk
@Dolfijntje ik heb al gezocht naar occasions zoals de mijne. Die zijn er niet. De pech is eigenlijk dat ik dit keer een duurder type had genomen. Gewoon omdat het kon. Ik heb er ook nog van alles op laten zetten, ook omdat het kon. Dat krijg je allemaal niet terug. Dus ik kom er altijd slechter vanaf. En nu heb ik geen geld om allemaal extra's te nemen. Gewoon, omdat ik het nu niet heb. Dus eigenlijk hoop ik dat hij te maken is. Tegen beter weten in. De schade expert komt morgen al. En aangezien ik géén auto heb, en niet kan rijden vanwege mijn gekneusde enkel, en mijn man moet werken, kan ik er niet bij zijn. Ik zal dus over de telefoon moeten praten als Brugman. Maar ik ben nogal een emotioneel wrak, en heb nog niemand kunnen spreken, zonder te huilen. Dus we zien het wel. En anders moet ik maar een andere, goedkopere auto nemen😭 Het ergste is, dat ik er helemaal niets aan kan doen! 
06 nov 19 door lid: keto_danny
Wij reden maandag richting Nijmegen. Mijn man zag iets op de weg liggen, onze voorganger reed er overheen, maar waarschijnlijk tikte hij dat “iets” aan, waardoor het omhoog kwam. Richting onze voertuig. Gelukkig dacht mijn man dat t karton ofzo was, waardoor hij het stuur niet wegdraaide. Er was een hele grote barst in de linkerhelft. Aangekomen in Nijmegen, bleek er in de onderkant van de ruit een behoorlijk gat te zitten, het deel waar de ruit in zat was kapot, en op de motorkap waren 3 diepe groeven. Er lag roest, dus we vermoeden nu dat het iets van ijzer was, zo,n 20x20 groot. Schade is rond 2000€. Plus leenauto. Gelukkig hebben we WA, waardoor het ons niets kost, ook de leenauto niet. Onze verzekering dekt zelfs de eerste 3 jaar het aankoopbedrag. Het is wel wat duurder, maar verder heb je dan geen kosten als er iets gebeurd. Ik weet dat het mosterd na de maaltijd is, maar misschien iets om over na te denken bij je volgende auto. En, blijf bedenken, net als wij, je bent er nog, voor hetzelfde geld was je verder van huis.Sterkte Danny 🌹 
06 nov 19 door lid: annemiek rembil
O, kun je het niet verhalen op degene die jou aanreed?  
06 nov 19 door lid: annemiek rembil
Sterkte  
06 nov 19 door lid: Leftie80
Er zijn verzekeraars die tot 4 jaar de nieuwwaarde uitkeren. Even je polisvoorwaarden checken. Vooral facturen van alle extra's aan kunnen tonen kan ook handig zijn.  
06 nov 19 door lid: Leftie80
@Ynnad1975; vraag desnoods bij een dealer een richtprijs op en laat ook apart de extra's die je erop had zitten in die prijs meenemen met van elke extra de prijs vermeld, dus geen enkel totaalbedrag als richtprijs, maar echt gespecificeerd. Bel ook het bedrijf waar de auto nu staat met het verzoek dat de expert jou opbeld als ie bij jouw auto is. Het meest handige is om hem tijdens die taxatie al te spreken voor zijn rapport naar de verzekeraar van de tegenpartij gaat. Als je het nummer van het expertise bedrijf hebt kun je die ook bellen om te vragen of de expert jou kan bellen als ie jouw auto aan het taxeren is. Veel succes in ieder geval. Niet alleen met de auto, maar zeer zeker ook met je eigen herstel. 
06 nov 19 door lid: dolfijntje33
@Annemiek, ik ben all risk verzekerd. En Rasit, ik heb alles al aan de verzekering gevraagd. Ik krijg dagwaarde en het geld dat de opkopers voor de onderdelen betalen. Ik ga praten als Brugman. Maar ik weet natuurlijk niet of ie daadwerkelijk total loss is. 
07 nov 19 door lid: keto_danny
Jeetje wat erg!!!!! hoe is het vandaag met je? 
07 nov 19 door lid: SnelleEll72
heel veel sterkte 
07 nov 19 door lid: deetje25
Ik heb vandaag echt overal pijn. Nou ja, alles in mijn bovenlichaam. Het is niet te geloven😱 Maar dat trekt allemaal wel weer weg 
07 nov 19 door lid: keto_danny
Oh... heftig... hou jezelf goed in de gaten. Nu maar ook over langere tijd. Sterkte en beterschap. 
07 nov 19 door lid: Suzepluus
Jeetje wat heftig veel sterkte gewenst met het verwerken ervan. En hopelijk blijft het lichamelijk verder goed gaan. 💞💞 
07 nov 19 door lid: csiersma
Dank jullie wel😘 
08 nov 19 door lid: keto_danny
Jeetje Danny, zie nu pas je bericht. Wat schrikken zeg. Heel veel sterkte en een knuffel voor jou.❤ 
08 nov 19 door lid: Mariska!!
Dankjewel Mariska😘 
08 nov 19 door lid: keto_danny
Wat een nachtmerrie, sterkte. Hopelijk kan je dit snel een plekje geven x 
16 nov 19 door lid: Lost68

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.