itsmeollie's Logboek, 03 mei 19

"Mam, niet boos of verdrietig worden hè? Maar je hebt best een dikke buik in dat shirt"

😭😭😭😭

Nee, hoor schat, mag je gerust zeggen als dat zo is.

30 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ach gos lief dat het zo gebracht wordt, niet leuk om te horen. Maar vraag me af, gekeken naar je gewicht, hoe groot de buik daadwerkelijk is. Soms is een bepaald shirt gewoon niet zo charmant. Je bent als zo ver gekomen!  
03 mei 19 door lid: Pienpain
Dankjewel voor je lieve reactie! Ik ben niet zo groot (1.60) en heb een kort bovenlichaam. Dat ziet er altijd een beetje gedrongen uit, vind ik ;) dus dat is ook de plek waar het altijd zit. Denk dat ze wel gelijk had... maar stiekem hoop ik dan altijd dat het niet zo is haha. Toch maar weer wijde shirts aan dan.  
03 mei 19 door lid: itsmeollie
Dat zal met jouw gewicht waarschijnlijk wel meevallen hoor. Ze/hij stond er gewoon schuin voor 🥴 
03 mei 19 door lid: annemiek rembil
Helaas is dat het geval :( mijn armen en benen zijn "dun" maar mijn romp is "dik". Ik noem mezelf vaker een lolie op 2 stokjes 😂 Mijn ruggenwervel is wat scheef en daardoor ingezakt waardoor mijn lijf wat korter is. Dus alles is op mijn buik gepropt 😭😭😭 
03 mei 19 door lid: itsmeollie
Oh nee mowtje! Maar toch wel een beetje lachen toch? 😂 
03 mei 19 door lid: itsmeollie
Ja precies! Als een boer met kiespijn 😭  
03 mei 19 door lid: itsmeollie
Toen ik nog in het zwembad werkte, en mijn lichaam dus regelmatig zichtbaar was, kreeg ik regelmatig opmerkingen van kinderen. Uw buik is wel een beetje dik geworden he juf? Ondanks dat het kids zijn was het nooit leuk om te horen 😅 
03 mei 19 door lid: SamLaureen
Het blijft toch steeds nog in je hoofd hangen he?  
04 mei 19 door lid: itsmeollie
Ja!  
04 mei 19 door lid: SamLaureen
Zonet had ik het shirt in mijn handen. In dubio. Trek ik het aan? Of niet Ik moet eigenlijk gewoon aantrekken wat ik zelf wil. Even aan mijn man vragen. Hij twijfelt, ik zie het "Van de voorkant staat het wel goed, maar van de zijkant weet ik het niet" Oh man, wat een onzekerheid toch altijd. Ik trek het aan. Zo! Of toch maar niet 😂 
04 mei 19 door lid: itsmeollie
Als je je onzeker voelt in kleding, kun je t beter niet aan doen. Word je niet blij van , dat ga je uitstralen.  
04 mei 19 door lid: annemiek rembil
Uitgetrokken 🙈 
04 mei 19 door lid: itsmeollie
Kleding kan inderdaad veel doen. Ik zie soms ook mensen met een strak shirtje waardoor elk vetrolletje zichtbaar is. Is niet nodig! Zoveel kleren die wel flatteren, voor elk gewicht. Alleen kleren kopen waarvan je echt vind dat het leuk staat. Als je twijfelt, gewoon niet kopen :).  
04 mei 19 door lid: Nikinski
Ik heb vestjes voor deze situaties , dan zie je minder 🥴 
04 mei 19 door lid: annemiek rembil
Vind het heel moeilijk om voor zomerkleding te slagen.. zojuist ook naar de stad geweest.. Manman, alles stond als een tang om een varken.. Dunne broeken kan ik sowieso niet aan door veel hobbels en bobbels.. Korte broeken ook niet daardoor.. Rokjes en jurkjes idem, dus word vaak een capri-spijkerbroek.. van boven kan ik ook nooit slagen want buikje, dikkere bovenarmen en vetrolletjes.. word er altijd heel verdrietig van, zomerkleding shoppen..  
04 mei 19 door lid: *Tess86*
Tess86, heb je lange zomerjurken ook al geprobeerd met een verhoogde taille? die staan mij altijd wel goed want in mn taille ben ik op mn slankst en het verbloemt je buik ook. sowieso ook korte jurken met een verhoogde taille zijn wel veel te koop nu (hema bijv) 
04 mei 19 door lid: Theopipo
Iedereen heeft betere lichaamsdelen en mindere. Anders een keer advies inwinnen in een betere winkel? Jurkjes kunnen inderdaad heel flatteren, als ze de juiste snit hebben. Met een vestje en legging/panties.  
04 mei 19 door lid: Nikinski
Bedankt voor jullie reacties. Misschien dat een keer doen ja. (advies vragen)  
04 mei 19 door lid: *Tess86*
Goede kleding dragen is zo moeilijk vind ik. Als ik die styling programma's op tv zie dan zien mensen er vaak zo veel mooier uit! Maar om dat zelf uit te zoeken is echt wel lastig. We zouden allemaal een personal shopper moeten hebben 😀  
05 mei 19 door lid: itsmeollie

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


itsmeollie's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.