Vecasimic's Logboek, 23 apr 19

Iemand ervaring met het maken van bananenschilthee? Heb je verschil gemerkt met het (in)slapen?

1 Ondersteuner    Ondersteun   

41 tot 60 van 88
Reacties 
Btw.. je deed toch iets van bootcamp of crossfit meen ik me te herinneren?  
07 mei 19 door lid: *Tess86*
Booty camps ja.. kan je wel flink van afvallen. 😆 Dat zal de reden van mijn overgewicht zijn.. 😇 Grappig dat je het benoemd, krachttraining.. want als alles meezit wil ik hier na de zomer eindelijk mee starten... ik zeg, doel voor ons beiden? 😉 En kaas.. ooh yes please.. ook een verslaving bij mij.. kan het echt niet in huis halen want dat gaat op.. begin er spontaan van te kwijlen.. 😁 Wat balen van je eten vannacht zeg! Gaat toch iets niet helemaal goed met je aanpak dan.. hoop dat je er iets op vind, en anders is vasten toch niet je ding.. (en dan doel ik op om de dag) ging 5:2 beter of ook niet? En anders een eetraam van bijv. 12.00 tot 18.00? Nu kappen ermee hoor, je bent sterker dan dit Veca! Anders kom ik je persoonlijk afstraffen.. 😈😂 Bij nij gaat het goed.. wantcik ben sterk en jij niet.. 😉 (zegt de grootste vreetschuur) 
08 mei 19 door lid: *Tess86*
We houden elkaar wel scherp zo, en dat is goed. Ik ben zelf ook enorm op zoek maar zoals je eerder zei, komen de puzzelstukjes nu wel langzaam aan bij elkaar. En dan ben ik natuurlijk niet meer te stoppen, dat begrijp je. 😁 Je plan klinkt goed en stiekem ook gezonder. Hoop dat het je gaat helpen. Ik zit wederom weer op meer dan 1000 kcal.. maar morgen ga ik dit sowieso wel halen (<1000 kcal) doordat de koelkast bijna leeg is en ik vrijdag dus pas nieuwe boodschappen kan doen.. dus heb morgen nog een vast-dag.. Het liep deze week een beetje gek allemaal door omstandigheden, nu weer rust in de tent dus morgen weer even alles aanscherpen. Hier ook zeker een zoetekauw.. verschrikkelijk.. 😉 Wat me tegen houd is op dit moment simpelweg omdat ik het budget even noet ervoor heb. 😊 
08 mei 19 door lid: *Tess86*
Thanks.. morgen moet ik het dus alleen doen.. he bah.. Lopen we niet meer synchroom.. kan toch niet! Of jij offert je een dagje op? 😇 Nee hoor, geniet lekker van je eten morgen. Bedankt voor je tips wat betreft sporten, zal er nog over nadenken. Maar voorlopig hou ik het even bij wandelen. Ik heb, waarom weet ik niet, en zeg het daarom heeeeeeel voorzichtig.. het idee dat het me gaat lukken.  
08 mei 19 door lid: *Tess86*
😁 Hansje.. Ik heb weer een plannetje.. jazeker.. maar zeg het lekker pas over een poosje. Maar vrijdag nog een dagje.. why not.. heb er verbazingwekkend genoeg toch (nog) geen moeite mee. 😉 Zal ik me maar weer opofferen (for the greater food that is.. 😇) 
08 mei 19 door lid: *Tess86*
Food = good... maar in deze context kan dat ook wel haha. 
08 mei 19 door lid: *Tess86*
Laat je er wel een paar over voor me dan? Vreetschuur.. 
08 mei 19 door lid: *Tess86*
Ach.. lief van je.. volgens mij kan je het nog net over je hart verkrijgen mij ook een kruimeltje te geven.. 😁 Suikerhuisje? Maak me gek!!  
08 mei 19 door lid: *Tess86*
Hmm.. toch weer jammer.. geen lady en de vagebond-moment bij jou dus.. 😉 
08 mei 19 door lid: *Tess86*
Haha neehee.. tekenfilm.. 2 hondjes die spaghetti eten.. ken je toch wel? 
08 mei 19 door lid: *Tess86*
Onder welke steen leef jij dan? 😮😉 Google maar eens lady and the tramp of lady en de vagebond.. jeugdsentiment.. we zijn toch van dezelfde leeftijd?  
08 mei 19 door lid: *Tess86*
😁 
08 mei 19 door lid: *Tess86*
He getver, balen! Moet eerlijk zeggen dat ik het al een beetje aan zag komen bij je.. en dit vooral door slaapgebrek en we hadden het ook over lekker eten.. maar ik ga je niet streng toespreken, zoals je zelf al doet, zo zit ik niet in elkaar en je bent ook maar een mens. Heb je er wel van genoten? Wat heb je gegeten dan? Ook iets waar ik blij van zou worden? 😇 Goed dat je vandaag een vast-dag had.. op hoeveel kcal zat je? Morgen weer gewoon samen dan, gezellig! En 1.5 uur slaap pfff.. ja, dat is niet heel bevoordelijk voor je lijf/het eten.. ik zal vanaf 21.00 niks meer schrijven dan, kan ik je ook niet van je slaap houden. 😂 Kop op he, vandaag heb je alweer netjes gedaan! 💪 
09 mei 19 door lid: *Tess86*
Trouwens, waarom veel khd? Ik krijg juist meer trek van veel koolhydraten dus vandaar mijn nieuwschierigheid waarom je nu juist zegt dat je meer wilt nemen? 
09 mei 19 door lid: *Tess86*
Dan moet ik ook wat opbiechten.. rotbui.. gelukkig niks bijzonders in huis maar het is wel 1750 kcal geworden.. en dan valt dat ook mee, maar het gaat mij er vooral om dat ik eet om te eten.. geen trek, maar emoties wegschranzen.. Ben behoorlijk aan het afkicken van de suiker en dat merk ik aan alles.. morgen weer van de partij offcourse.. kunnen we het aub vergeten vandaag en gisteren? Nu ook chagerijnig. Zeg eens wat liefs? 😆😉 Just kidding, vind het ook jammer dat je niet heb kunnen genieten ervan, dan is het helemaal lullig. Vind het wel 'grappig' dat je in je eetbui ook spinazie, tomaten en nog een paar gezonde dingen hebt verwerkt.. als ik wil schranzen eet ik dat echt niet.. 😂 Zou je morgeb niet ietsje hoger gaan zitten? Bijvoorbeeld 1000 kcal? Ben zo bang dat je anders een eetbui uitlokt met 2 dagen extreem weinig namelijk.. been there, done that..  
09 mei 19 door lid: *Tess86*
Goed van je, ik duik er ook zo maar in.. weg met deze dag. 😛 
09 mei 19 door lid: *Tess86*
Yesss, no more junk in our trunk! 😅 
10 mei 19 door lid: *Tess86*
Ben er. 😁 Heb je wat om naar uit te kijken morgen!  
10 mei 19 door lid: *Tess86*
How you doing? (nee, niet op de manier van Joey 😁) Kan je alle verleidingen weerstaan? Ik heb een pittige dag..  
10 mei 19 door lid: *Tess86*
Baby? Geef eerst je nummer maar voordat je me zo noemt.. even lezen hoor.. heel verhaal weer.. dacht dat ik altijd erg was qua uitwijding van een verhaal, maar je wint. 😁 1. I need punishment.. ik redde het tot etenstijd.. toen kaas extra gegeten.. haal het dus niet meer in huis voorlopig. Ehm.. dit was dan mijn refeeddag.. 😅 Alhoewel, dan kloppen de vetten niet meer aangezien het kaas was en geen khd.. He bah, weer een minder goede dag op het werk dus? Maar gelukkig komt er altijd een einde aan, nu weer lekker thuis en de boel de boel laten. 😉 Jij kan wel trots zijn omdat je het ondanks alles behaald hebt vandaag.. no weakness for you. 💪 Parels van koolhydraten zegt die.. haha, als het maar werkt voor je.. hoeveel afbakstokbroden gaan er doorheen bij jou? 
10 mei 19 door lid: *Tess86*

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Vecasimic's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.