Vecasimic's Logboek, 24 apr 19


Bekijk Dieet Kalender, 24 april 2019:
784 kcal Vet: 2,84g | Eiwit: 8,11g | Kolhy: 197,19g.   Ontbijt: AH Kanzi Appels, Kanzi Appels, Banaan. meer...

14 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 21
Reacties 
Dacht ff dat je er een wijntje bij nam 🍷 
24 apr 19 door lid: nynket
Hoe kom je erbij om 2 jaar geen alcohol te drinken? 🤭 
24 apr 19 door lid: Sheilavanwijk
Mafkees. 😚 
24 apr 19 door lid: Sheilavanwijk
Besef je wel dat je spot met oprechte interesse? 🤣 
24 apr 19 door lid: Sheilavanwijk
Ik drink al mijn leven lang geen alcohol. Wat is 2 jaar daarentegen..? Niet noemenswaardig :) 
24 apr 19 door lid: oke88
🤣 Ik vind dat geen goede reden om dáárom te zeggen dat het instellen van een alcoholverbod van 2 jaar (okee, 2,5), niet ‘noemenswaardig’ is. Was gewoon benieuwd naar de beweegredenen :)  
25 apr 19 door lid: Sheilavanwijk
You’re kind of an artist 😏. Eerste gedeelte ben ik helemaal met je eens. Tweede overigens ook, maar fijn om te lezen hoe jij het mooi weet te verwoorden. Bedankt! Weet niet waarom maar je woorden werken positief. Ik denk dat uitdaging iets heel goeds is en je sterker / stabieler / bewuster in je ‘zijn’ kan maken. Zo heb ik het tenminste voor mezelf duidelijk verwoord 🥴 Ondanks dat je er geen vaardigheden voor nodig hebt mag ik aannemen dat je voor deze periode graag een slokje dronk? 😅 Ben ook benieuwd hoe je er straks tegenover staat als je periode voltooit is. En tot slot of je er moeite voor gedaan hebt om je hieraan te houden en vind dat het je iets opgeleverd heeft?  
25 apr 19 door lid: Sheilavanwijk
🤔 Mijn ‘tot slot’ vragen heb je in principe al beantwoord met je laatste zinnen! 
25 apr 19 door lid: Sheilavanwijk
Weinig humor in die vent.. :) gelijk persoonlijk aanvallen en snel op de teentjes getrapt voelen.. :) Maar ja.. 
25 apr 19 door lid: oke88
Oke88 je plaatste eerst toch echt een ander bericht en ik was nog op tijd om het te lezen voor je het verwijderde 🤣 
25 apr 19 door lid: nynket
Ben wel benieuwd 🥴 
25 apr 19 door lid: Sheilavanwijk
Geen zin om te reageren. Als iemand niet tegen welbedachte "kritiek/humor" kan en niet fatsoenlijk kan reageren... Maar ja leuk dat je het hebt gelezen :)  
25 apr 19 door lid: oke88
zou ook niet meer reageren dan nee..  
25 apr 19 door lid: *Tess86*
Ik heb het over twee verschillende tijdsperiodes en noem 2 jaar niet noemenswaardig met een smiley, want ik doe het al levenslang. Maar kijg gelijk een persoonlijk reactie terug over mijn opmerkingen, dat ze altijd misplaatst zijn. Waarom erger je je aan? :) Relax. Een volwassen mens moet een beetje tegen sarcasme kunnen, beetje kritiek, beetje zelfspot.. Zo snel op je teentjes getrapt voelen maakt je niet bepaald een fraai mens en dan ook nog alles proberen te verdraaien met woorden als slachtofferrol... kom op. :) maar goed. Het was niet slecht bedoeld. Mijn excuses als het verkeerd begrepen is. Heb zeker respect voor 2 jaar geen alcohol. 
25 apr 19 door lid: oke88
Mijn persoonlijke uitdaging is chocola. Neem het al bijna een half jaar niet meer. Ik was echt verslaafd, soms zelfs een hele reep in 1 dag. Gewoon abrupt mee gestopt. Kijken hoe dat gaat. Het is wel lastig omdat het overal in verwerkt lijkt, koekjes, gebak, cakejes... :) Maar ja wil gewoon van mezelf zien dat ik het kan. :) 
25 apr 19 door lid: oke88
Wat Vecasimic denk ik bedoelt met onnoemenswaardige opmerkingen is dat met enig inlevingsvermogen begrepen moet worden dat bepaalde ‘humoristische’, ‘goedbedoelde’ opmerkingen in zijn algemeenheid niet zo opgevat gaan worden 🤣 misschien zelfs als storend worden gezien en daarom beter achterwege gelaten kunnen worden / anders gebracht. Oke88 bedoelt het heus niet verkeerd, wat onsubtiel hooguit😅 Sorry vredestichter hier 😵😵😵 
25 apr 19 door lid: Sheilavanwijk
:) Ik vind de opzet van je experiment wel interessant. Het tijdsbestek wat je ervoor hebt gereserveerd vind in wel heeel lang - ben van nature niet zo’n geduldig persoon. Het geeft wel stof tot denken. Stel dat ik iets soortgelijks zou willen doen of eigenlijk hetzelfde zou ik, in hoe ik jouw beredenering interpreteer, moeten kiezen voor iets wat ik graag doe / gebruik, maar in principe geen kwaad kan (zij het misschien met mate). Mijn stoppen met roken is hiermee niet vergelijkbaar, omdat dit een ‘hoger’ en dringender doel heeft. Een andere zwakte, chocolade, zou een hele uitdaging zijn, maar toch ook meer als doel hebben het ‘gebruik’ hiervan te bannen of op zijn minst te doseren. Jouw opstelling zou meer gezien kunnen worden als een lichtelijke kwelling van jezelf, zéker als je zegt over drinken nog steeds hetzelfde te denken als vóór het experiment, maar anderzijds júist doordat het in feite geen praktisch nut heeft de ultieme verrijking van je zelfdiscipline en bewijs van een sterke geest. Om dat laatste te verwezenlijken wil ik mezelf ook oefenen en uitdagen. Heb alleen nog niks concreets :)  
27 apr 19 door lid: Sheilavanwijk
Ik mis je 😱 
07 mei 19 door lid: lisaraaphorst
Ahh.. Een nieuw fs-setje? 😇😁 
07 mei 19 door lid: *Tess86*
Gaat goed zo.. 3x is scheepsrecht.. never mind.. sterkte Lisa.. 
07 mei 19 door lid: *Tess86*

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Vecasimic's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.