lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 01 mrt 19

Yes!! Mijn vrijdagochtend hardlooprondje🏃‍♀️, 10km binnen het uur. Was wel saai in m’n uppie, maar het resultaat ben ik super blij mee 💪🏻👊🏻😊

Bekijk Dieet Kalender, 01 maart 2019:
1436 kcal Vet: 26,90g | Eiwit: 113,24g | Kolhy: 171,76g.   Ontbijt: Koffie, Friesche Vlag Balance, Mymuesli Balance Muesli, Campina Magere Milde Kwark Naturel, Blauwe Bessen, Banaan. Lunch: Zonnatura Speltwafel, Van Vlegelaar Brabants Roggebrood, Lidl Rucola, Plus Rosbief Vers uit Eigen Grill, Zonnatura Paprika Spread, Philadelphia Bieslook. Diner: Remia Fijne Kruiden Dressing, Nestlé Kvarg Stracciatella, All Seasons Gemengde Sla, AH Kipfilet Caesar, No Fairytales Wortel Tortilla. Snacks/Andere: Koffie, Friesche Vlag Balance, AH Zeewiersalade, Friesche Vlag Balance, Koffie, AH Medjoul Dadels. meer...
2246 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

46 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Dat is heel goed. Dat doe ik je niet na.  
01 mrt 19 door lid: ElsyV
Netjes! Ik heb net 8km gerend, zo heerlijk he!!!😃🥰 
01 mrt 19 door lid: andjenina
Trouwens, heb je nog tips? Jij rent gemiddeld stuk sneller, hoe lang loop je al? 
01 mrt 19 door lid: andjenina
Ik loop nu 9 jaar hard, maar wel met tussenposen. 10 km/h is voor mij ook een uitzondering hoor. Loop meestal rond de 9 km/h. Tip is 1x in de week een rondje met versnellingen te doen, en je afstand met stapjes vergroten. Toen ik de 1e keer 10 km wilde halen heb ik het met Evy van 5 naar 10 km gedaan, dat was goed te doen. Verder loop ik voor mijn plezier en hang er niet echt een snelheid of afstand aan. Het leg er helemaal aan hoe ik me op dat moment voel, en of ik samen met een vriendin loop. Dan lopen we de hele weg te kwekken en doen we meestal een rondje van 5 a 6 km.  
01 mrt 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Dankje Lonneke, mijn streven is om een halve marathon te lopen dit jaar. Heb laatst mijn record van 12,5 km gerend, maar dan op 8,5km p/u. Om dan straks die halve te rennen zou iets meer snelheid wel fijn zijn haha. Maar gezellig dat jij ook met een vriendin samen rent (en knap met praten tegelijk🤪). Ik merk wel dat regelmatig rennen (3/4 keer per week) al enorm helpt, maar intervallen heb ik nog niet gedaan. Ben zo bang dat ik na een km dan al bekaf ben🙃 maar goed, dat is wel een veelgehoorde tip, dus toch maar eens gaan proberen😁 
01 mrt 19 door lid: andjenina
super! 
01 mrt 19 door lid: Esmee_159
Er zullen op internet wel interval schema's te vinden zijn. Respect hoor! Een halve marathon, dat ga ik je niet na doen.  
01 mrt 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Voor mij vandaag een klein rondje , vond het weer niet zo fijn!! Zondag maar een stukje verder 
01 mrt 19 door lid: jong1432
Het was gelukkig droog, anders was ik niet gegaan haha. Bij mij zal zondag het rondje 5 of 6 km zijn, dan loop ik weer met een vriendin. Fijn weekend! 
01 mrt 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Hartstikke knap! Ik kom niet verder dan 3 km in verband met een lopersknie. Heel erg frustrerend. Dus tips zijn welkom! 
01 mrt 19 door lid: 5 eraf
Wat fijn! Heb het tot een jaar of 4 geleden gekund, 10 km rennen, maar toen kwam het klad erin. Wandel nu veel, zou op dit moment misschien rennend net 500 meter halen. Erg motiverend om dit te zien! En een heerlijk gevoel als je het weer achter de rug hebt.....wie weet ga ik het dit weekend ook weer eens serieus proberen. Fijn weekend! 
01 mrt 19 door lid: IefjeRengraag
Is je blessure aan je heup helemaal weg? Echt heel knap trouwens! 
01 mrt 19 door lid: Zonnetje inhuis
@5 eraf, ik heb ook last van mijn knie. Ik heb tijdens het hardlopen altijd een Rucanor kniebandage Tendo om. Dat werkt goed bij mij, en ook bij mijn vriendin waar ik vaak mee hardloop. 
01 mrt 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
@IefjeRengraag, ik loop al een aantal jaar hard en daar zitten ook pauzes in. Als ik dan weer beging hardlopen pakte ik het halve wegen de Evy start to run lessen weer op. Nu sinds vorig jaar wekelijks (liefst 3x) aan het hardlopen. Meestal 1x alleen en 2x met een vriendin. Ben benieuwd of je het weer ga proberen. Rustig weer opbouwen, het is altijd een lekker gevoel als je het weer gedaan heb. 
01 mrt 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
@Zonnetje inhuis, het gaat gelukkig weer goed met mijn heup. Ik hou voorlopig wel mijn Flipbelt laag op mijn heupen zodat er een beetje druk op staat, en dat werkt goed. 
01 mrt 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Goed hoor, Lonneke. En je motiveert me wel!  
01 mrt 19 door lid: IefjeRengraag
@Lonneke. Ik ga het proberen, dank. 
01 mrt 19 door lid: 5 eraf

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.