marina.b.s's Logboek, 01 feb 19

Eigen recept, heerlijk en lowcarb

Bekijk Dieet Kalender, 01 februari 2019:
1214 kcal Vet: 64,54g | Eiwit: 105,47g | Kolhy: 49,76g.   Ontbijt: Milbona Skyr Aardbei, Nutricia Stimulance, Koffie. Lunch: Maggi Tuinkruiden Bouillon Vegetarisch, Milbona Belegen 30+ Kaas (Plakken), Koolhydraatarm Brood, Vita D'or Activ Plus. Diner: Milbona Geraspte Kaas Jong Belegen 30+, Lidl Smokey Bacon Filet, Hatherwood Cheddar, slagroom, Spruitjes, runderstoof met gele ui. Snacks/Andere: Damhert Nutrition Tarwe Zemelen Fibre Fit, Lidl Magere Kwark, Zonnatura Gebroken Lijnzaad, Nutricia Stimulance. meer...
2047 kcal Activiteit: Koken - 30 minuten, Douchen - 10 minuten, Boodschappen - 30 minuten, Rusten - 15 uren en 5 minuten, Slapen - 7 uren en 45 minuten. meer...

36 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Lekker!! 😍heb je een recept? :) 
01 feb 19 door lid: pocahontasssss
Omg dit ziet er zó lekker uit!! Hoe maak je dit?? 
01 feb 19 door lid: Marit30
ziet er bijzonder uit 
01 feb 19 door lid: csiersma
oeee, smakelijk!  
01 feb 19 door lid: Sandra.1994
Ziet er goed uit, rundvlees? met spruitjes en? 
01 feb 19 door lid: john2110
Staat in mijn kookboek.  
01 feb 19 door lid: marina.b.s
John210 Spruitjes voorgekookt. Bacon uitgebakken en fijngesneden. In het overgebleven vet de spruitjes roerbakken. Room, cheddar en jong belegen toevoegen, bacon erbij en klaar.  
01 feb 19 door lid: marina.b.s
De stoof, 20 gram echte boter, 1 kg riblappen in grove stukken aanbraden, 750 gram kleine gele uien schoonmaken en in vieren snijden. In stoofpan nogmaals 10 gr boter smelten daar het vlees in doen. In de pan waar het vlees uit kwam 10 gram boter erbij doen, daarin de uien aanbakken en 3 in stukken gesneden knoflooktenen. Het vlees blussen met 15 ml balsamico. Doe er dan nog 15 gram fijngesneden gemberwortel bij en 1 theelepel gemalen kruidnagel en 3 laurierbladeren. Blus de uien af met 250 ml bouillon van een blokje. Roer het baksel goed los met het vocht. Giet het geheel over het vlees, roer door en laat het 3 uren stoven. Trek het vlees met 2 vorken uit elkaar. Is voldoende voor 8 porties  
01 feb 19 door lid: marina.b.s
welk kookboek is dat ziet er heerlijk uit 
03 feb 19 door lid: gelauf
Ik heb het afgelopen weekend ook gemaakt. Het was heerlijk 👌🏼 
04 feb 19 door lid: ssSuuSss
Gelauf....geen enkel kookboek, behalve in m'n fs kookboek. Eigen recept.  
04 feb 19 door lid: marina.b.s
Fijn om te lezen ssSuuSss 
04 feb 19 door lid: marina.b.s

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


marina.b.s's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.