Eigen recept, heerlijk en lowcarb
|
1214 kcal
|
Vet: 64,54g | Eiwit: 105,47g | Kolhy: 49,76g.
Ontbijt: Milbona Skyr Aardbei, Nutricia Stimulance, Koffie. Lunch: Maggi Tuinkruiden Bouillon Vegetarisch, Milbona Belegen 30+ Kaas (Plakken), Koolhydraatarm Brood, Vita D'or Activ Plus. Diner: Milbona Geraspte Kaas Jong Belegen 30+, Lidl Smokey Bacon Filet, Hatherwood Cheddar, slagroom, Spruitjes, runderstoof met gele ui. Snacks/Andere: Damhert Nutrition Tarwe Zemelen Fibre Fit, Lidl Magere Kwark, Zonnatura Gebroken Lijnzaad, Nutricia Stimulance. meer...
|
|
2047 kcal
|
Activiteit:
Koken - 30 minuten, Douchen - 10 minuten, Boodschappen - 30 minuten, Rusten - 15 uren en 5 minuten, Slapen - 7 uren en 45 minuten. meer...
|
|
Reacties
Lekker!! 😍heb je een recept? :)
01 feb 19 door lid: pocahontasssss
|
Omg dit ziet er zó lekker uit!! Hoe maak je dit??
01 feb 19 door lid: Marit30
|
01 feb 19 door lid: csiersma
|
01 feb 19 door lid: Sandra.1994
|
Ziet er goed uit, rundvlees? met spruitjes en?
01 feb 19 door lid: john2110
|
01 feb 19 door lid: marina.b.s
|
John210 Spruitjes voorgekookt. Bacon uitgebakken en fijngesneden. In het overgebleven vet de spruitjes roerbakken. Room, cheddar en jong belegen toevoegen, bacon erbij en klaar.
01 feb 19 door lid: marina.b.s
|
De stoof, 20 gram echte boter, 1 kg riblappen in grove stukken aanbraden, 750 gram kleine gele uien schoonmaken en in vieren snijden. In stoofpan nogmaals 10 gr boter smelten daar het vlees in doen. In de pan waar het vlees uit kwam 10 gram boter erbij doen, daarin de uien aanbakken en 3 in stukken gesneden knoflooktenen. Het vlees blussen met 15 ml balsamico. Doe er dan nog 15 gram fijngesneden gemberwortel bij en 1 theelepel gemalen kruidnagel en 3 laurierbladeren. Blus de uien af met 250 ml bouillon van een blokje. Roer het baksel goed los met het vocht. Giet het geheel over het vlees, roer door en laat het 3 uren stoven. Trek het vlees met 2 vorken uit elkaar. Is voldoende voor 8 porties
01 feb 19 door lid: marina.b.s
|
welk kookboek is dat ziet er heerlijk uit
03 feb 19 door lid: gelauf
|
Ik heb het afgelopen weekend ook gemaakt. Het was heerlijk 👌🏼
04 feb 19 door lid: ssSuuSss
|
Gelauf....geen enkel kookboek, behalve in m'n fs kookboek. Eigen recept.
04 feb 19 door lid: marina.b.s
|
Fijn om te lezen ssSuuSss
04 feb 19 door lid: marina.b.s
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
marina.b.s's Gewicht Geschiedenis
|