Zonnetje inhuis's Logboek, 02 jan 19

Een andere manier van eten. Koolraap i.p.v. aardappels en voor de 1e keer aubergine. Dit is echt wel lekker

Bekijk Dieet Kalender, 02 januari 2019:
1566 kcal Vet: 78,21g | Eiwit: 62,79g | Kolhy: 149,37g.   Ontbijt: De Zaanse Hoeve Yoghurt Griekse Stijl 10%, Hahne Haferflocken Oats, Golden Delicious Appels. Lunch: AH Goudse Kaas Belegen 48+, Komkommer (met Schil), Kipfilet, Markant Halvarine, AH Waldkorn Volkoren. Diner: Jumbo Kipkrokantschnitzel, Boursin Ail & Fines Herbes, AH Platte Peterselie, Basilicum, Koolraap, Aubergine. Snacks/Andere: PowerBar Ride Energy, Dolce Gusto Grande, LU Bastogne, Gwoon Extra Puur Chocolade, LU Bastogne, Dolce Gusto Grande Intenso, Dolce Gusto Grande. meer...
1748 kcal Activiteit: Google Fit - 24 uren. meer...

32 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
ziet er goed uit sunshine! als je de volgende keer de aubergine nog langer bakt of grillt wordt ie NOG lekkerder! Xx 
02 jan 19 door lid: Elfje69
@Elfje69. Daar was ik idd al achter. Het meer gare stuk was het lekkerst 😂 
02 jan 19 door lid: Zonnetje inhuis
Aubergine is héél licht giftig als ie niet gaar is, daarom ook bitter. (nature's way om ons iets duidelijk te maken 🤭) Je gaat er natuurlijk niet aan dood, maar het is niet lekker 🙄. Nog iets... Het is je vast opgevallen dattie in no time alle olie uit de pan had opgezogen? NOOIT olie bij gooien. Aubergines zijn net sponzen en 1 aubergine kan meer olie opzuigen dan jij wil drinken 🤣. Als je het op niet te hoog vuur bakt met wat zout laat ie vanzelf wel weer wat olie los 🤗 (ik ben een aubergine-junk 😉) 
02 jan 19 door lid: Elfje69
Met een klein beetje olie inkwasten en op de grillplaat—> heerlijk! Ook zo lekker met tomatensaus en gesmolten mozzarella: melanzane alla parmigiana. Dat betekent ‘in schijven/plakken’, niet uit Parma of met parmezaanse kaas. 
02 jan 19 door lid: MargreethT
Aubergines met zout besprenkelen en dan op keukenrol laten liggen. Op die manier zal hij minder olie opnemen ;). En anders een pan heel heet laten worden en dan een paar lepels water erin en de aubergine dus bakken zonder olie. Werkt ook zeer goed.  
03 jan 19 door lid: Anoniemaa
Dank jullie wel! Met deze tips gaan we zeker aan de slag 😀 
03 jan 19 door lid: Zonnetje inhuis
Als dat zo'n krokante kipsnitzel is, zou ik die vervangen voor een lekker gegrilde kipfilet of kipburger. Deze zuigt namelijk ook vet op als een spons. Wel lekker maar echt niet gezond 😅. 
03 jan 19 door lid: patsboemknal
Ik bak mijn vlees groenten altijd in water. Pas aan het eind voeg ik een minischeutje olie toe voor een lekker smaakje en korstje. Zelfs de krokante kipsnitzel is dan nog lekker. In de oven/airfryer zijn die snitzels ook geweldig 
03 jan 19 door lid: Nelleke1974

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Zonnetje inhuis's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.