lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 10 nov 18

Op gewicht blijven gaat goed deze week. Ik schommel een beetje heen en weer, 3 ons naar beneden of 3 ons naar boven. Vanavond lekker uit eten bij een All You Can Eat wok/grill restaurant. Heb er zin in. Niet op mijn calorieën letten, lekker eten waar ik trek in heb. Ik hou er rekening mee dat er maandag wel weer 2 kilo bij zal zitten (het gaat bij mij nooit eens met een paar ons) maar die gaan er dan wel weer snel vanaf. Fijne zaterdag!

Bekijk Dieet Kalender, 10 november 2018:
691 kcal Vet: 12,66g | Eiwit: 48,32g | Kolhy: 94,51g.   Ontbijt: Bolletje Krokante Ontbijtgranen Zonnebloem- & Pompoenpitten, Banaan, Arla Skyr Naturel, Blauwe Bessen, Koffie, Friesche Vlag Halvamel (10ml). Lunch: Kiwi, Lidl Rucola, AH Gebraden Fricandeau, Jumbo Gebraden Kipfilet met Zongedroogde Tomaat, Plus Ovengebakken Kipfilet, Zonnatura 4 Granen Wafels. Snacks/Andere: Starbucks Skinny Latte. meer...
1846 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

37 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Veel plezier en alvast eet smakelijk vanavond. Bij mij gaat 't ook altijd met kilo's tegelijk eraan als ik een keer uit de bocht vlieg haha.. Maar we weten 't van te voren en dan is 't niet erg. Is er idd snel weer af. Have fun!! 
10 nov 18 door lid: Mootjuh0107
Bedankt Mootjuh0107, Ja ik zie bij sommige mensen een paar ons erbij als ze een keer uit de bocht vliegen. Dan denk ik, waarom is dat bij mij niet hahaha. Maar we weten het idd van te voren en ze zijn er gelukkig snel weer vanaf. 
10 nov 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Ja zo jammer he... Mijn zus eet KFC gebak en weet ik veel wat op een dag en valt dan gewoon af.. Als ze zich aan haar lijn houd komt ze aan.. Vreemde wereld haha.. Lekker genieten en morgen de weegschaal ff over slaan. Doe ik ook. Maar vanavond aan gebak, patat en verjaardag lekkers. Maandag weer een dag om te starten. Zolang ik op mijn weegdag afgevallen ben mag je best wat meer in de weekenden. Have fun!!  
10 nov 18 door lid: Mootjuh0107
Ohhh, je hebt gewoon mijn droomgewicht ❤️ Ook een kleintje hier, haha. Knap dat je dit hebt bereikt. Veel plezier vanavond! 
10 nov 18 door lid: Schnitzeltjes85
Geniet van je etentje! Fijn dat het stabiel blijven zo goed gaat 😊. 
10 nov 18 door lid: lisaraaphorst
Veel plezier vanavond 🍖🌯🍴🍱 
10 nov 18 door lid: annemiek rembil
veel plezier. 
10 nov 18 door lid: bianca114,7
Zeker van genieten! Is verdiend. Smakelijk😘 
10 nov 18 door lid: chimainex
klinkt goed en gezellig, veel plezier en gewoon over enkele dagen pas weer wegen 😬😄 
10 nov 18 door lid: letsdoitnow2018
Veel plezier vanavond!! Morgen weer lekker hardlopen en er is niets aan de hand 
10 nov 18 door lid: jong1432
geniet ervan 👍 
10 nov 18 door lid: Budgie1
Lekker genieten! 
10 nov 18 door lid: Tijmpje
Ja hier nog een! Wij gaan morgen ook lekker wokken met ons gezinnetje. IK eet dan heel veel groenten maar toch ook wel een lekker toetje!  
10 nov 18 door lid: kittybas

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.