Kasje47's Logboek, 17 okt 18

Vandaag voor het eerst 1,5 uur stevig gewandeld van huis door de duinen en een stuk strand. Was heerlijk! Nu nog mijn mindset weer op gezond eten en niet alles wat los en vast zit. En FS weer netjes bijhouden want dit gaat nergens meer over. Ik kan nog niet sporten met mijn arm. Maar kon best beenoefeningen en lopen. Alleen mijn hoofd stond er niet naar want mijn broer overleed 20 september en daar heb ik best veel last van. Het ging gewoon niet lekker... ik probeer nu weer de draad op te pakken. Ik heb wel veel met de hond van mijn zoon gewandeld maar die is nu weer thuis, dus moet ik zelf. Dat vond ik best wel een ding, maar het begin is er.

Bekijk Dieet Kalender, 17 oktober 2018:
2055 kcal Vet: 99,90g | Eiwit: 64,85g | Kolhy: 230,30g.   Ontbijt: Alpro Almond Dark Choco, Banaan. Lunch: Hero Gember Extra Jam, Rivercote Wheat Crispbread, AH Snack Tomaatjes , Gemengde Sla, Gekookt Ei, Jumbo Runder Rookvlees Licht Gezouten, Becel Light, Meergranenbrood. Diner: Pindasaus, Rundvlees Gehaktballen, Bonduelle Diepvries Doperwten , Aviko Aardappelpartjes. Snacks/Andere: Doritos Nacho Cheese, Koopmans Fijne Cake, Geroosterde Pecannoten (Gezouten), Melkan Roomboter Ongezouten, Peijnenburg Ontbijtkoek. meer...

22 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Jeetje meis gecondoleerd nog 🌹 
17 okt 18 door lid: willeke.
condoleerd en sterkte nog 
17 okt 18 door lid: chrisp72
Sterkte hoor! 
17 okt 18 door lid: Jeroen.1974
Sterkte ! 
17 okt 18 door lid: annemiek rembil
Gecondoleerd. En heel veel sterkte met de verwerking hiervan, dit verlies een plekje te geven. 
17 okt 18 door lid: Tijmpje
Gecondoleerd en alle liefs gewenst ✨ 
17 okt 18 door lid: Faat68
Heel veel sterkte. Goed dat je draad alweer op probeert te pakken. En wandelen is fijn voor lijf en hoofd. Helemaal met zon, zee en duinen.  
17 okt 18 door lid: Supergirlmetmissie
Gecondoleerd! Een dierbare verliezen doet altijd pijn en heeft tijd nodig om de scherpe kantjes eraf te halen. In september is mijn moeder overleden. (En het jaar daarvoor mijn vader) Ook ik heb me niet kunnen focussen op gezond eten in de weken daarna. Zijn nu bijna klaar met het opruimen van het ouderlijk huis en nu gaat er weer een beetje orde en regelmaat komen en gaat het gewicht weer ietsjes zakken. Hou vol, het komt goed! Denk aan je (ik heb mijn broer ook 15 jaar geleden verloren, het is of je een stukje van jezelf kwijtraakt) Heel veel sterkte. 
17 okt 18 door lid: 010Natalie010
Gecondoleerd 😔 wel goed dat me weer een begin neemt met het wandelen, is ook lekker om he hoofd leeg te maken. Sterkte en succes met alles 
17 okt 18 door lid: Emmarika27
jeetje Kasje, wat verschrikkelijk. héél veel sterkte 😘 
17 okt 18 door lid: Elfje69
Dankjulliewel voor de condoleances en meeleven. Ik dacht dat ik t nog niet met jullie had gedeeld dus heb ik net weer t verhaal geschreven. Ik ben af en toe niet zo handig met het FS fenomeen.  
27 okt 18 door lid: Kasje47

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Kasje47's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.