anouk rogge's Logboek, 26 sep 18

Het lijkt er op dat in een ritme begin te vinden in het eten van mijn snacks of juist niet. Wat snoepen jullie als gezonde snack? Tips zijn natuurlijk altijd welkom.

Bekijk Dieet Kalender, 26 september 2018:
1275 kcal Vet: 34,46g | Eiwit: 45,70g | Kolhy: 171,68g.   Ontbijt: Gemberthee, Citroensap, Yoghurt (Mager), Appel, Mymuesli Chocolate Muesli. Lunch: Aldi Filet Americain, Cherrytomaten, Volkoren Brood, Hummus. Diner: Rode Tafelwijn, Lasagne met Vlees. Snacks/Andere: Sultana Naturel, Sultana Naturel, Lidl Muesli, Venz Hagelslag Puur. meer...

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Elke dag; fruit, worteltjes, komkommer, paprika, tomaat, rauwkost etc. Niet elke dag; Snack a jacks, digestive biscuit, ei. 
26 sep 18 door lid: MiirjamO
Ik neem overdag bijna nooit geen snack als ik het eet dan is het bijna altijd fruit in de avond soms een proteïne reep, skyr, bakje cranberries of noten.. ijs gemaakt van een banaan, snack a Jack, smootie.. cracotte met smeerkaas of filet american, plakjes worst het is maar net hoeveel ruimte ik nog heb 
26 sep 18 door lid: Biancano1984
boterham stukjes kaas of worst.. kwark rijstekoek pindakaas met kaneel waterijsje.. eigenlijk gewoon alles. en ja ook fruit. of worteltaart bananencake. 
26 sep 18 door lid: bianca114,7
Ik heb een flink ontbijt, een flinke lunch en vlak na de lunch ga ik dan sporten. Na het trainen ben ik meestal rond 17:30 +- thuis, douchen en dan is het meestal wel al rond 18u. Dan neem ik mijn postworkout meal. Dat is eigenlijk elke dag 3 of 4 rijstwafels met Zonnatura tomatenspread met op 2 daarvan een plakje kipfilet. Daar eet ik nog een appel of een bakje frambozen bij en een Body & Fit eiwitreep. Rond 20u gaan vriendlief en ik avondeten en om 22u eet ik nog een bakje magere kwark. That's it qua snacks. 
26 sep 18 door lid: rickydemooij
TANKS allemaal ik ga het mee nemen.  
27 sep 18 door lid: anouk rogge
Worteltjes, tomaatjes, een handje noten, een blokje pure chocolade, komkommer, fruit, 1 of 2 haverkoekjes, smoothie, rijstwafel, appel met kaneel (evt warm) In het weekend een bakje baked chips. 
27 sep 18 door lid: Fietsje37
Geen snacks 😇. Ik probeer mijn lunch wat uit te smeren tussen zeg maar 11 uur en 3 uur. Daarmee heb ik eigenlijk geen behoefte meer aan extra’s. 
27 sep 18 door lid: Jeroen.1974

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


anouk rogge's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.