linshelu's Logboek, 29 jul 18

Iemand enig idee wat sneller werkt voor de laatste kilo s ?? Koolhydraatarm blijven eten.. of minder kcal maar dan wat meer koolhydraten wel de goede bv uit groente en fruit.. ??

Bekijk Dieet Kalender, 29 juli 2018:
1477 kcal Vet: 72,27g | Eiwit: 154,95g | Kolhy: 40,85g.   Ontbijt: Body & Fit Clean Protein Bar Chocolate & White Chunks. Lunch: Amandelen, Walnoten, Campina Magere Milde Kwark Naturel. Diner: Perfekt Mais, AH Kipburger Naturel, Milbona Jong 30+ Milbona Jong 30+, Champignons, AH Andijvie Fijngesneden. Snacks/Andere: Campina Magere Milde Kwark Naturel, Walnoten, Amandelen. meer...

5 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 74
Reacties 
de een zal zeggen minder KH en ik ben vooral voor minder vetten en de magere variant. Maar wat ik vooral merk is de afwisseling. Soms een maaltijd overslaan (IF) de ene dag wat meer KH eten en minder vet, en de andere dag juist anders om. Belangrijk is wel je eiwitten gelijk te houden ;) 
29 jul 18 door lid: Nelleke1974
Maar van teveel eiwitten en te weinig vetten kun je toch dik worden?? En hoe sta jij tegenover het kcal tellen? Maarssen echt een week een stuk minder.. en dan wel jets meer khd maar dan de goede? 
29 jul 18 door lid: linshelu
Merk je dat t langzamer gaat dan? Gewoon iets omlaag met kcal of khd. Waar jij je prettig bij voelt! Je word niet dik als jij onder je nodige aantal kcal zit. Ook al eet je een zak suiker leeg. En te veel slechte khd worden omgezet in suiker en dat zorgt er voor dat er heel veel water opgeslagen word in de lever. Dat is waarom mensen altijd denken dat ze aangekomen zijn maar het is geen vet. Daarom gaan die eerste drie kilo er altijd zo makkelijk af. Dit moet ik allemaal van m’n diëtist leren haha omdat ik suiker en al het slechte helemaal uitgebannen heb 
30 jul 18 door lid: lgreinerart
@ Igreinerart.. ja ik eet dus zo weinig koolhydraten.. eet zelfs geen appel meer geen tomaat geen bloemkool enz.. eet heel eenzijdig omdat ik dus echt niet wil aankomen! En ja ik vind dat het echt te langzaam gaat.. ik wil uiteindelijk 50 kg wegen maar gaat zo langzaam dus ben nu aan het bedenken wat ik het beste kan doen..🙄 mijn khd zijn al zo laag dat ik daar eigenlijk niet lager mee kan.. maar ik eet ook niet zoveel op een dag dus ik kan deze verhoudingen van eiwitten vetten en koolhydraten niet aanhouden als ik nog minder kcal ga eten.. 
30 jul 18 door lid: linshelu
Maar aangezien ik een beetje " bang" ben voor koolhydraten🙄vind ik t dus ook lastig om andere dingen te gaan eten met minder kcal maar meer koolhydraten.. snap je me😊 
30 jul 18 door lid: linshelu
Begrijp ik hoor! Ik ga zelf niet over de 120gr khd heen 😬. Het is ook lastig, gewoon uitproberen en kijken wat het doet werkt denk ik t beste. Zeg ik nu heel stoer haha 
30 jul 18 door lid: lgreinerart
Haha😋 Maar je hebt dus geen idee..? Denk je als ik ga crashen dat t snel gaat?🤔 
30 jul 18 door lid: linshelu
Ja dat gaat snel hahaha 
30 jul 18 door lid: lgreinerart
Maar op lager dan 1100/1200 kcal gaan zitten is niet nodig! Dan val je 1,5 tot 2 kilo per week af  
30 jul 18 door lid: lgreinerart
Ik zit al een hele tijd rond de 1100/1200 ben nu van plan een weekje rond de 900 te gaan zitten... misschien 2 weken als ik dan echt rap afval.. misschien dan totdat ik 50 kg weeg 
30 jul 18 door lid: linshelu
Denk aan je gezondheid 🤗 
30 jul 18 door lid: Rommeltjes
Weet je wat je bmr is, misschien dat je te weinig eet? 
30 jul 18 door lid: MargreethT
Ik weet mijn bmr niet.. en ik val wel af maar niet snel genoeg vind ik. En blijkbaar als ik ga crashen gaat dit wel snel 😊 Dus dat ga ik proberen! Maar wel met gezonde producten natuurlijk! 
30 jul 18 door lid: linshelu
Je crashed in feite al, dus denk niet dat dit je goed zal doen. Ja je zult gewicht verliezen maar ook gezondheid 
30 jul 18 door lid: lgreinerart
Maar voor 2 weekjes kan dat toch niet zoveel kwaad? En volgens mij crash ik niet want val geen 1,5 tot 2 kg per week af🤔En doe dit al bijna een jaar🙄 Hoogstens anderhalve kilo per maand 😔 
30 jul 18 door lid: linshelu
Hoe lang ben je? Is 50 kg wel een reëel gewicht? 
30 jul 18 door lid: jwstal
Ik durf vrij zeker te zeggen dat je al te lang op dit lage aantal zit. Zo val je inderdaad weinig af uiteindelijk. Je verbrand namelijk als je niks doet al meer dan dat aantal kcal dat je eet. Nog verder crashen zal wel helpen maar zoals ik zei, het gaat je echt geen goed doen. Lengte maakt hierin niet eens zo veel uit. Ik heb mazzel volgens m’n diëtist omdat ik maar “kort” zo laag heb gezeten. Daarom kan m’n lichaam nog goed omgaan met eten. Ik zou ff langs de diëtist/huisarts gaan voor je verder gaat zo. Gewoon voor de zekerheid dat je jezelf niet stuk maakt.  
30 jul 18 door lid: lgreinerart
Als je lang crashed, dan gaat je lichaam alles vasthouden, dus ook gewicht. Dat is een logische verklaring waarom het juist géén 1,5 tot 2 kg per week (meer) oplevert. Als je al zo'n lange tijd op een gemiddelde van 1300 kcal per dag zit (ik heb het even bekeken) heeft je lichaam al tekorten. Zeker als je ook al geen groente en fruit eet. En als je zo bang bent om aan te komen, kan je mss eens met je huisarts praten, wellicht is het heel zinvol om daar eens verder met een therapeut over te praten. 
30 jul 18 door lid: Tijmpje
@ linshelu je vraagt om hulp maar bent er te eigenwijs voor! 😇😘 Langer dan 6 weken chrashen is echt niet gezond! Sport je wel? Mijn advies gratis en voor niks 500 max 700 onder je behoefte gaan zitten. En sporten en zweten tot je erbij neervalt elke dag! Alleen zo krijg je de laatste kilo’s weg! 
30 jul 18 door lid: WoesteWillem86
WoesteWillem86, Je (woeste) advies is helemaal correct. Mss is het handig als iemand eerst haar BMR en ADH voor haar berekent? Dat had ze zelf nog niet gedaan.  
30 jul 18 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


linshelu's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.