mariannerijn's Logboek, 25 jun 18

Ongeveer 8 jaar geleden (10-11-2010) ben ik verhuisd naar Bulgarije waar ik met veel plezier woon, eet, drink, slaap en een kindje heb gekregen met een geweldige man. Toen ik hier aankwam woog ik ongeveer 65 kg. Omdat het eten hier zo lekker en heel erg goedkoop is, komt het iets te vaak voor dat we lekker buiten de deur gaan eten. Ook de zwangerschap van mijn eerste dochtertje heeft ertoe bijgedragen dat ik op een gegeven moment 84,7 kg woog. Daar moest dus wat aan gebeuren. Gelukkig was ik de eerste 14 kg vrij snel kwijt (die had ik vooral opgelopen toen Amélie, onze dochter, nog niet kon lopen en ik dus aan de bank gebonden was in de winter...door verveling vooral gaan eten). Toen Amélie zelfstandig kon gaan lopen kon ik dus van de bank af en de kilo's vlogen eraf, zonder echt dieet, gewoon weer bewegen en niet meer zoveel eten uit verveling. Ik woog 67kg en was er blij mee en gaf er verder geen aandacht meer aan. Tot ik me weer zwaarder zag worden en me woog...75,8 kg! WAAAT! Dus begonnen met een spreadsheet in Excel bijhouden met wat ik allemaal naar binnen kachelde. Overgestapt op het niet meer eten van brood, pasta, rijst (nog wel rijstwafels) en aardappel (nog wel zoete aardappel). En het bevalt me prima. De kilo's vliegen er niet af, maar de eerste 3 zijn er in 2 weken afgegaan. Ik vind het onwijs leuk om iedere dag voor mezelf een nieuwe lunch uit te vinden van dingen die ik in de kast heb staan. Vroeger veel recepten gevolgd, waardoor je wel ongeveer leert wat wel en niet bij elkaar past. Mijn man/vriend/vader van Amélie doet niet mee, dus als hij aardappels eet, maak ik voor mezelf zoete aardappel, bij spaghetti maak ik met een spiraalapparaatje de spaghetti van courgette en wortel etc etc. En dat werkt heel goed. Ik ben benieuwd hoe lang en hoe goed ik dit kan volhouden, maar so far, so good.

Bekijk Dieet Kalender, 25 juni 2018:
1965 kcal Vet: 97,25g | Eiwit: 75,56g | Kolhy: 107,84g.   Ontbijt: Ijsbergsla, Lidl Hüttenkäse, Kalkoen of Kipfilet (in Plakjes), Appel Cupcakes, Koffie met Melk. Lunch: Bietjes salade met Feta en kip. Diner: Kips' Varkenslapjes, Knorr Witte Saus, Zoete Aardappel (zonder Schil, Gekookt), Gekookte Bloemkool (Vers, zonder Olie Bereid). Snacks/Andere: AH Pinda's Gezouten, Water, Chardonnay. meer...
2137 kcal Activiteit: Zitten - 5 uren, Boodschappen - 25 minuten, Traplopen - 10 minuten, Douchen - 10 minuten, Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 44 minuten, Slapen - 8 uren, Rusten - 9 uren en 21 minuten, Stofzuigen - 10 minuten. meer...

8 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
veel succes! en welkom hier! leuk, kun je ons spammen met Bulgaarse Dieetrecepten 😁 
25 jun 18 door lid: Rensie 1111
Welkom en succes ! 
25 jun 18 door lid: annemiek rembil
Dank jullie wel. Ik heb een vraagje. Ik heb een aantal recepten aangemaakt, maar zie dat er wat fouten in zitten. Enig idee hoe ik dit aan kan passen? Alvast bedankt!! 
03 jul 18 door lid: mariannerijn
Op je recept klikken, dan niet op portie icoontje, maar het boekje. Dan klik je op bewerken. 
03 jul 18 door lid: Rensie 1111
Ik zal wel heel stom zijn, maar ik zie geen boekje...Dus ik ben naar "mijn kookboek" gegaan, het recept aangeklikt en dan is het enige dat ik kan klikken, voor zover ik zie, de foto....Zit ik nou echt zo te prutsen? (Vast wel ;-) ) De recepten staan wel allemaal in afwachting van goedkeuring, zou dat er misschien iets mee te maken kunnen hebben? In ieder geval super bedankt voor je reactie Rensie1111  
04 jul 18 door lid: mariannerijn
In je logboek ga je naar kookboek. Dan klik je op naam van recept. Je ziet dan het mes en vorkje groen en een boekje met de i erin grijs. Klik op boekje, dan kom je in je ingevoerde info en kun je op bewerken klikken. 
04 jul 18 door lid: Rensie 1111
Recept bewerken staat dan helemaal onderaan, naar beneden scrollen. Hopelijk kun je het nu vinden. 
04 jul 18 door lid: Rensie 1111

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


mariannerijn's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.