yoghurtbekercake met speltmeel en zonnebloemolie voor het weekend - mijn mannen hebben alvast moeten proeven of het wel lekker is , vandaar de ontbrekende stukjes!
|
1326 kcal
|
Vet: 56,03g | Eiwit: 90,29g | Kolhy: 105,90g.
Ontbijt: Campina Botergoud Ongezouten Grasboter, Nespresso Koffie, Kaneel, Kokosolie. Lunch: AH Crème Fraiche Light, Freshona Maïs, AH Ijsbergsla Melange, AH Trostomaten, Komkommer (met Schil), AH Crème Fraiche Light, Gekookt Ei, Peaks Free From Psyllium, Old Amsterdam Oude Kaas 35+, Atkins Koolhydraat Verlaagd Brood, Freshona Maïs, Komkommer (met Schil), AH Trostomaten, AH Ijsbergsla Melange, AH Conference Peren. Diner: Gekookte Broccoli (Vers, zonder Olie Bereid), AH Beenham. Snacks/Andere: Lindt 70% Pindarotsjes, AH Doosjevol Bramen, AH Frambozen, AH Hollandse Aardbeien, Campina Magere Milde Kwark Voor Sporters. meer...
|
|
1 tot 20 van 23
Reacties
Klinkt lekker en nog soort verantwoord;-) mag ik je recept?
25 mei 18 door lid: judithlg
|
yoghurtbeker-cake?? ziet er heerlijk uit iig!😋
25 mei 18 door lid: Elfje69
|
Haha.. spellingscontrole? 😂
Ik had van de week een cake geplaatst op fb met gearriveerde suikers..😂
Ziet er goed uit? Gebruik je bewust zonnebloemolie?
25 mei 18 door lid: elntien
|
Met speltbloem en zonnebloemolie? 🤔
25 mei 18 door lid: Tijmpje
|
Ik noem het bekercake, omdat je als maat een beker van 200 ml nodig hebt. ( is de beker iets groter krijg je een wat hogere cake dat kan ook )geschikt voor grote grondvorm of bakplaat
Ingrediënten:
* 1,5 beker volle Griekse yoghurt
* 1 beker sukrin
* 3/4 beker zonnebloemolie
*3 bekers speltbloem
* 3 grote eieren
* 1 pakje vanillesuiker of vanillearoma
* 1 pakje bakpoeder
* snufje zout
Ei olie ,suiker en yoghurt mengen
Bloem en bakpoeder toevoegen en goed mengen op de hoogste stand, bakken op 175/ 180 graden ca.40- 50 minuten, serveren met poedersuiker of sukrin melis.
25 mei 18 door lid: Biene Mays
|
Broodbakblik bedoel ik niet grondvorm ( fout spellingscontrole)
25 mei 18 door lid: Biene Mays
|
Ahhhh zo! Mooi, dan maak ik m wel een keer met cups. Hij ziet er heerlijk mals uit zeg 🤗
25 mei 18 door lid: Elfje69
|
Je zou ook de eiwitten nog apart kunnen kloppen en door het beslag kunnen roeren, maar dit keer heb ik het gewoon alles door elkaar geroerdAls je middelgrote eieren hebt neem dan 4eieren want ik koop vaak xl eieren.. zo wordt de cake nog luchtiger. Door de zonnebloemolie en de yoghurt blijft de cake ook mals en droogt niet zo snel uit.
25 mei 18 door lid: Biene Mays
|
25 mei 18 door lid: Tuinvrouw81
|
Ik ben ‘m nu aan het maken 😊
25 mei 18 door lid: Helena0567
|
Lijkt me lekker maar is 200 gram sukrin niet wat veel?
25 mei 18 door lid: Mijntje2009
|
Helena houdt van doorpakken!☑️🤗
25 mei 18 door lid: Elfje69
|
Heb al dagen zin iets zoet en deze ingredienten had ik allemaal +- dus ik dacht: let’s do it! Hij staat in de oven! 😍
25 mei 18 door lid: Helena0567
|
Je hebt groot gelijk! Ik sta vaak 's avonds laat nog te bakken. Dan komt er ineens iets in me op en dan denk ik ook "gelijk maar ff doen". Komt m'n vriend thuis van avonddienst en dan sta ik net de laatste troep in de vaatwasser te doen 😂
25 mei 18 door lid: Elfje69
|
Ik schuif nu net om 23:25 nog een cake in de oven.. 🤔 nu nog 50 min wachten...😴
25 mei 18 door lid: elntien
|
Als je dan niet kan slapen ruik je de hele nacht verse cake :)
25 mei 18 door lid: Tante Cootje
|
Je zou me moeten vastbinden aan bed denk ik haha
25 mei 18 door lid: Tante Cootje
|
25 mei 18 door lid: annemiek rembil
|
@HELENA en ELNTIEN, nou ben ik benieuwd, is de bekercake gelukt? Omdat je met bekers werkt os het altijd een beetje uitproberen, bij mij wordt hij soms ook anders als ik andere yoghurt in huis heb en soms heb ik niet genoeg yoghurt meer en voeg dan nog een beetje kwark bij met weer een ander resultaat.Ben heel benieuwd naar jullie resultaat en of de cake in de smaak valt.
25 mei 18 door lid: Biene Mays
|
Ik had een andere gemaakt.. ☺️
26 mei 18 door lid: elntien
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Biene Mays's Gewicht Geschiedenis
|