volvocrosser's Logboek, 13 mei 18

Hè, ben goed op weg maar pffff dat drinken! Moeite om aan m’n vocht te komen.
Vind het wel fijn dat het lijkt of ik m’n ‘knop heb gevonden’ ..... met kinderen (en dus voldoende lekkers -> snoeppot) in huis ligt de verleiding vaak op de loer maar kan me goed beheersen.
(tot nu toe😉😉)

Fijne zondag allemaal!🎉💪🏼

Bekijk Dieet Kalender, 13 mei 2018:
1585 kcal Vet: 85,62g | Eiwit: 55,83g | Kolhy: 145,50g.   Ontbijt: Johma Frisse Tonijnsalade, Hard Broodje, Pickwick Earl Grey, Pickwick Thee Bosvruchten. Lunch: Unox Stevige Tomatensoep. Diner: Gekookte Broccoli (zonder Olie Bereid), Gekookte Bloemkool (Vers), AH Gebakken Spekjes, AH Gebroken Sperziebonen, Aardappelpuree (met Volle Melk en Boter), Jumbo Slavinken. Snacks/Andere: LU Mini Crackers Olijfolie & Oregano, Koffie met Melk, Notenboer Studentenhaver. meer...

12 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
er bestaat ook een app die je helpt om te herhinneren met water drinken misschien dat dat helpt 
13 mei 18 door lid: brigensam
Of als je een glas leeg hebt, de volgende klaar zetten? 
13 mei 18 door lid: annemiek rembil
Ben mezelf idd aan het aanwennen om het glas op het aanrecht telkens leeg te drinken :) Thanks😊 
13 mei 18 door lid: volvocrosser
Een tip die ik ooit kreeg... Elke keer dat je een kop koffie of thee oid drinkt, er ook gelijk een glas water bij drinken. 
13 mei 18 door lid: TMBoonstra
Dat van de snoeppot herken ik... Daarom hebben wij ook gewoon geen snoeppot meer. Ik kan de verleiding maar moeilijk weerstaan en iig onze oudste gaat ook helemaal los op die pot (en kan ook nog eens extra druk worden van teveel suiker) 
13 mei 18 door lid: TMBoonstra
Aahhh geen snoeppot vind ik wel wat cru. Ze zijn nog vrij jong hier 9-12 jaar (hebben er 5) en er komen veel kinderen over de vloer. Geen snoep of chippie in huis vind ik maar schraal voor ze... Na school mogen ze iets pakken en daar houden ze zich dan ook netjes aan. Vriendlief trouwens niet. Die snoept, snaait, eet... hij wordt er niet dik van (1.86 bij 74kilo) Maar zoals ik al zei, de knop is om.. ik mag het wel van mezelf maar ik wil het niet. En die ommezwaai vind ik wel heel fijn 😊 
14 mei 18 door lid: volvocrosser
Gezellig! Hier ook 5 kinderen, leeftijd 5-12 jr. Oudste heeft totaal geen rem en jat de hele pot leeg, hoe hoog ik het ook wegzet (is sociaal emotioneel erg jong, ADHD enz 😉) Doordeweeks is hier geen snoep of chips. Bij thuiskomst mogen ze een rijstwafel ( vinden ze erg lekker) met wat erop en max 2 broodjes 🙈 Ja echt ze zijn in staat er een complete broodmaaltijd van te maken. 
14 mei 18 door lid: TMBoonstra
Ze weten niet beter eigenlijk. ergens tussen thuiskomen en avondeten krijgen ze vaak ook nog wel fruit of een koekje. In het weekend is er wel chips en soms snoep.  
14 mei 18 door lid: TMBoonstra
Fijn trouwens dat het gelukt is om die knop om te zetten! 
14 mei 18 door lid: TMBoonstra

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


volvocrosser's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.