Voedingemiddelen database en calorieteller  

Superieur

Kruidencreme

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
2736 kj
33%
654 kcal
Vet
70,80g
101%
Verzadigd Vet
28,600g
143%
Koolhydraten
2,30g
1%
Suiker
2,30g
3%
Eiwitten
0,90g
2%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 22 feb 15 01:04
33%
van ADH*
(654 cal)
33% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (1%)
 
Vet (98%)
 
Eiwitten (1%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
654
Vet
70,8g
Kolhy
2,3g
Eiwit
0,9g
100 g bevat 654 calorieën.
Calorieën Verdeling: 98% vet, 1% kolhy, 1% eiwit.

Verwante Sauzen van Superieur:

Tomatenketchup
Currysaus
Mayonaise
Fritessaus

Meer producten van Superieur:

Slasaus met Magere Yoghurt
Sladressing
  Bekijk alle Superieur Producten

Andere soorten Sauzen:

Olijfolie
Ketchup
Appelmoes
Salsa
Sojasaus
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

ESN Ultra Light Sauce Hot Sweet Chili
Bio+ Biologische Passata
De Beste Yogomild
ESN Premium Ultra Sauce Curry Ketchup
Tilda Tikka Masala
ESN Ultra Sauce Cheddar Cheese Flavor


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.