Voedingemiddelen database en calorieteller  

Superieur

Fritessaus

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1004 kj
12%
240 kcal
Vet
21,00g
30%
Verzadigd Vet
1,500g
8%
Koolhydraten
13,00g
5%
Suiker
8,10g
9%
Eiwitten
0,40g
1%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 03 nov 16 01:02
12%
van ADH*
(240 cal)
12% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (21%)
 
Vet (78%)
 
Eiwitten (1%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
240
Vet
21g
Kolhy
13g
Eiwit
0,4g
100 g bevat 240 calorieën.
Calorieën Verdeling: 78% vet, 21% kolhy, 1% eiwit.

Verwante Sauzen van Superieur:

Currysaus
Tomatenketchup
Kruidencreme
Mayonaise

Meer producten van Superieur:

Slasaus met Magere Yoghurt
Sladressing
  Bekijk alle Superieur Producten

Andere soorten Sauzen:

Olijfolie
Salsa
Appelmoes
Ketchup
Sojasaus
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

La Morena Burrito Kruidenpasta
Hello Fresh Peperroomsaus
ESN Ultra Light Sauce Hot Sweet Chili
Machandel Tomatenketchup
ESN Premium Ultra Sauce Curry Ketchup
Inproba Groene Curry Woksaus


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.