Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie
per portie
RI*
Energie
628 kj
8%
150 kcal
Vet
7,39g
11%
Verzadigd Vet
1,051g
5%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
5,017g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,966g
Koolhydraten
5,4g
2%
Suiker
1,96g
2%
Vezels
0,7g
Eiwitten
7,88g
16%
Zout
0,24g
4%
Cholesterol
53mg
Kalium
124mg
6%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 07 apr 11 10:34
8%
van ADH*
(150 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (18%)
 
Vet (56%)
 
Eiwitten (26%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
150
Vet
7,39g
Kolhy
5,4g
Eiwit
7,88g
Er zijn 150 calorieën in een portie Garlic Basil Shrimp.
Calorieën Verdeling: 56% vet, 18% kolhy, 26% eiwit.

Verwante voedingsmiddelen:

Salade Dressing (Karnemelk en Mayonaise Basis)
Italiaanse Salade Dressing (Olie Basis, Vetarm)
Franse Salade Dressing (Olie Basis, Vetvrij)
Salade Dressing (Karnemelk en Mayonaise Basis, Vetvrij)
Franse Salade Dressing (Olie Basis)
Italiaanse Salade Dressing (Olie Basis)
Franse Salade Dressing (Olie Basis, Vetarm)
Salade Dressing (Karnemelk en Mayonaise Basis, Vetarm)
YumYum Shrimp
AH Basic Seabob Shrimp
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 portie(s)
 


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.