Voedingemiddelen database en calorieteller  

Tilda

Jalfrezi

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
301 kj
4%
72 kcal
Vet
4,30g
6%
Verzadigd Vet
1,600g
8%
Koolhydraten
6,30g
2%
Suiker
4,00g
4%
Vezels
1,5g
Eiwitten
0,30g
1%
Zout
0,82g
14%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 16 sep 23 09:55
4%
van ADH*
(72 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (39%)
 
Vet (59%)
 
Eiwitten (2%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
72
Vet
4,3g
Kolhy
6,3g
Eiwit
0,3g
100 g bevat 72 calorieën.
Calorieën Verdeling: 59% vet, 39% kolhy, 2% eiwit.

Verwante Sauzen van Tilda:

Tikka Masala
Madras Indian Cooking Sauce
Korma
Dal Makhani

Meer producten van Tilda:

Butter Chicken
Chana Masala
Dal Palak
Masala Rice
Indonesian Fried Rice
  Bekijk alle Tilda Producten

Andere soorten Sauzen:

Appelmoes
Sojasaus
Olijfolie
Salsa
Ketchup
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

PICNIC Passata Rustica
Machandel Tomatenketchup
Faja Lobi Javaanse Marinade
Bio+ Biologische Passata
Kokki Djawa Sajoer Boontjes
Hello Fresh Peperroomsaus


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.