Voedingemiddelen database en calorieteller  

Taifun

Japanese Braadfilets

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
862 kj
10%
206 kcal
Vet
13,00g
19%
Verzadigd Vet
2,200g
11%
Koolhydraten
2,70g
1%
Suiker
0,50g
1%
Eiwitten
19,00g
38%
Zout
1,40g
23%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 26 feb 21 02:52
10%
van ADH*
(206 cal)
10% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (6%)
 
Vet (57%)
 
Eiwitten (37%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
206
Vet
13g
Kolhy
2,7g
Eiwit
19g
100 g bevat 206 calorieën.
Calorieën Verdeling: 57% vet, 5% kolhy, 37% eiwit.

Verwante Tofu van Taifun:

Gerookte Tofu Amandel-Sesam
Tofu Natur
Gerookte Tofu
Tofu Mini Wiener
Tofu-Wiener
Tofu Curcuma
  Bekijk meer Taifun Tofu Producten

Andere soorten Tofu:

Zachte Silken Tofu
Extra Stevige Silken Tofu
Stevige Silken Tofu
Gebakken Tofu
  Bekijk Meer Tofu Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Mini Groenteburgers
AH Biologisch Vegan Milde Tofu Reepjes
AH Biologische Tofu Roerbak Gehakt
PICNIC Tofu
Eastern Power Meals Tahoe Pepesan
Jumbo Thaise Rijsttafel


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.