Voedingemiddelen database en calorieteller  

Sukrin

Sunflour

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1452 kj
17%
347 kcal
Vet
13,00g
19%
Verzadigd Vet
1,500g
8%
Koolhydraten
1,80g
1%
Suiker
0,00g
0%
Vezels
25,0g
Eiwitten
44,00g
88%
Zout
0,03g
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 03 nov 22 04:09
17%
van ADH*
(347 cal)
17% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (2%)
 
Vet (39%)
 
Eiwitten (59%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
347
Vet
13g
Kolhy
1,8g
Eiwit
44g
100 g bevat 347 calorieën.
Calorieën Verdeling: 39% vet, 2% kolhy, 59% eiwit.

Verwante Meel van Sukrin:

Sesam Meel
Coconut Flour
Fiberfin
Amandelmeel

Meer producten van Sukrin:

Havrefiber
Chia Bread
Dark Chocolate 65%
Milk Chocolate
Milk Chocolate
  Bekijk alle Sukrin Producten

Andere soorten Meel:

Maïsmeel
Witte Bloem
Witte Tarwebloem
Volkorenmeel
  Bekijk Meer Meel Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Biologisch van Jumbo Speltmeel
Doves Farm Organic Bloem
Koopmans Allesbinder
Koopmans Bananenmeel
Jumbo Amandelmeel
Jumbo Havermeel Biologisch


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.