Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 ml
per portie
RI*
Energie
414 kj
5%
99 kcal
Vet
0,20g
0%
Verzadigd Vet
0,100g
1%
Koolhydraten
23,00g
9%
Suiker
19,00g
21%
Eiwitten
0,60g
1%
Zout
4,00g
67%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 24 feb 20 10:01
5%
van ADH*
(99 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (96%)
 
Vet (2%)
 
Eiwitten (2%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

Remia Curry Gewürz
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
99
Vet
0,2g
Kolhy
23g
Eiwit
0,6g
100 ml bevat 99 calorieën.
Calorieën Verdeling: 2% vet, 96% kolhy, 2% eiwit.

Verwante Curry van Remia:

Curry Ketchup
Curry

Meer producten van Remia:

Tomatenketchup Zero
Knoflooksaus Plantbased
Gevulde Paprikasaus op Hongaarse Wijze
Kruidige Pindasaus
Pesto Dressing
  Bekijk alle Remia Producten

Andere soorten Curry:

Kerriepoeder
Curry met Kippenvlees
Kerriesaus (Gedroogd)
Curry met Rundvlees
  Bekijk Meer Curry Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 ml
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Mae Ploy Red Curry Paste
AH Curry Saus
Fair Trade Indiase Butter Chicken
Itsu Brilliant Broth Chicken Ramen
Oma's Soep Roti
Jumbo Massaman Curry


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.