Voedingemiddelen database en calorieteller  

Remia

Tomatenketchup Zero

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
251 kj
3%
60 kcal
Vet
0,00g
0%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
14,00g
5%
Suiker
4,10g
5%
Eiwitten
1,10g
2%
Zout
1,00g
17%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 30 mrt 24 05:01
3%
van ADH*
(60 cal)
3% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (93%)
 
Vet (0%)
 
Eiwitten (7%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
60
Vet
0g
Kolhy
14g
Eiwit
1,1g
100 g bevat 60 calorieën.
Calorieën Verdeling: 0% vet, 93% kolhy, 7% eiwit.

Verwante Ketchup van Remia:

Tomaten Ketchup
Tomaten Ketchup

Meer producten van Remia:

Knoflooksaus
Honing Mosterd Dressing
Mayolijn 50% Minder Vet
Friteslijn
Friteslijn 5% Vet
  Bekijk alle Remia Producten

Andere soorten Ketchup:

Cocktailsaus
Ketchup
Tomatensaus
Tomato Ketchup
  Bekijk Meer Ketchup Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Jumbo Spareribs Smokey BBQ
2BSlim Ketchup
Jean Bâton Ketchup
Kania Curry Ketchup Mild
Biologisch van Jumbo Biologische Tomaten Ketchup
Jumbo Tomaten Ketchup 0% Toegevoegde Suikers en Zout


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.