Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
238 kj
3%
57 kcal
Vet
3,00g
4%
Verzadigd Vet
0,500g
3%
Koolhydraten
6,00g
2%
Suiker
5,60g
6%
Vezels
1,1g
Eiwitten
1,10g
2%
Zout
1,48g
25%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 07 jan 13 10:46
3%
van ADH*
(57 cal)
3% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (43%)
 
Vet (49%)
 
Eiwitten (8%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
57
Vet
3g
Kolhy
6g
Eiwit
1,1g
100 g bevat 57 calorieën.
Calorieën Verdeling: 49% vet, 43% kolhy, 8% eiwit.

Verwante Sauzen van Bio+:

Biologische Passata
Passata
Groene Pesto
Sugo Arrabbiata

Meer producten van Bio+:

Sperziebonen
Amandelmelk Ongezoet
Biologische Eieren
Muesli met Noten en Zaden
Kruiden Zuurkool
  Bekijk alle Bio+ Producten

Andere soorten Sauzen:

Appelmoes
Ketchup
Sojasaus
Salsa
Olijfolie
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Hello Fresh Ketjap
ESN Premium Ultra Sauce Curry Ketchup
Action Sau'cee Hot
ABC Original Chili Sauce
Gwoon Passata Rustica Basilicum
Tilda Tikka Masala


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.