Voedingemiddelen database en calorieteller  

Ana Luz

Dadel Walnoten Broodje

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1435 kj
17%
343 kcal
Vet
6,80g
10%
Verzadigd Vet
1,600g
8%
Koolhydraten
61,80g
24%
Suiker
57,10g
63%
Vezels
10,8g
Eiwitten
3,30g
7%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 02 jul 17 01:53
17%
van ADH*
(343 cal)
17% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (77%)
 
Vet (19%)
 
Eiwitten (4%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
343
Vet
6,8g
Kolhy
61,8g
Eiwit
3,3g
100 g bevat 343 calorieën.
Calorieën Verdeling: 19% vet, 77% kolhy, 4% eiwit.

Verwante Vijgen van Ana Luz:

Vijgen Amandel Broodje
Vijgendip
Tortas Original

Meer producten van Ana Luz:

Gebakken Amandelen met Zeezout en Rozemarijn
  Bekijk alle Ana Luz Producten

Andere soorten Vijgen:

Vijgen
Gedroogde Vijgen
  Bekijk Meer Vijgen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Deluxe Fig Bread With Almonds
1001 Delights Dried Figs
Alesto Gedroogde Vijgen
AH Biologisch Gedroogde Vijgen
AH Dadel Vijgen en Amandel met Rozijnen
Eat Me Vijgen


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.