Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
736 kj
9%
176 kcal
Vet
8,42g
12%
Verzadigd Vet
1,639g
8%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
3,945g
Meervoudig Onverzadigd Vet
2,389g
Koolhydraten
21,8g
8%
Suiker
2,35g
3%
Vezels
0,9g
Eiwitten
3,14g
6%
Zout
1,28g
21%
Cholesterol
0mg
Kalium
71mg
4%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 21 aug 07 07:33
9%
van ADH*
(176 cal)
9% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (50%)
 
Vet (43%)
 
Eiwitten (7%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
176
Vet
8,42g
Kolhy
21,8g
Eiwit
3,14g
Brood Vulling (100 g) bevat 176 calorieën.
Calorieën Verdeling: 43% vet, 50% kolhy, 7% eiwit.

Veel voorkomende porties:

Portiegrootte Calorieën
1 kubieke inch 18
1 portie (85 g) 150
100 g 176
1 kop, droog type 246
1 kop 299
1 kop, vochtig type 352
1 kop, droge mix, bereid 401

Verwante soorten Vulling:

Brood Vulsel (Droge Mix)
Brood Vulsel (Droge Mix, Gefabriceerd)
Maisbrood Vulling
  Bekijk Meer Vulling Voedingswaarde Informatie

Zie ook:

Wit Brood
Slagroomsoesjes (met Banketroom Vulling)
Tarwezemelen Brood
Gebroken Tarwe Brood
Wit Brood (Caloriearme)
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.