Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 plak
per portie
RI*
Energie
204 kj
2%
49 kcal
Vet
4,16g
6%
Verzadigd Vet
1,475g
7%
Onverzadigd Vet
0,014g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,812g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,387g
Koolhydraten
0,61g
0%
Suiker
0,33g
0%
Vezels
0g
Eiwitten
2,09g
4%
Zout
0,29g
5%
Cholesterol
11mg
Kalium
39mg
2%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 12 mei 20 07:40
2%
van ADH*
(49 cal)
2% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (5%)
 
Vet (78%)
 
Eiwitten (17%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
49
Vet
4,16g
Kolhy
0,61g
Eiwit
2,09g
Boterhammenworst (1 plak) bevat 49 calorieën.
Calorieën Verdeling: 78% vet, 5% kolhy, 17% eiwit.

Veel voorkomende porties:

Portiegrootte Calorieën
1 plak 49
1 portie (45 g) 146
100 g 325

Verwante soorten Worsten:

Verse Varkensworst
Italiaanse Worst
Worst
Kip Worst
Kalkoen Worst
  Bekijk Meer Worsten Voedingswaarde Informatie

Zie ook:

U heeft gezocht naar Boterhammenworst. bedoeld u:
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Leverworst Gesneden
AH Grillworst Jalapeno
De Beste Runderbraadworst
Italiamo Salsiccia Fennel
Bifi Snack Pack
Stegeman Chorizo Plus


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.