Voedingemiddelen database en calorieteller  

2BSlim

Caramelsaus

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
8 kj
0%
2 kcal
Vet
0,00g
0%
Verzadigd Vet
0,000g
0%
Koolhydraten
1,80g
1%
Suiker
0,00g
0%
Vezels
0,0g
Eiwitten
0,00g
0%
Zout
1,00g
17%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 12 apr 18 03:29
< 1%
van ADH*
(2 cal)
0% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (100%)
 
Vet (0%)
 
Eiwitten (0%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
2
Vet
0g
Kolhy
1,8g
Eiwit
0g
100 g bevat 2 calorieën.
Calorieën Verdeling: 0% vet, 100% kolhy, 0% eiwit.

Verwante Sauzen van 2BSlim:

Caesar Saus
BBQ Saus
Knoflooksaus
Sweet Chili
Chocoladesaus
Yonnaise
  Bekijk meer 2BSlim Sauzen Producten

Meer producten van 2BSlim:

Ketchup
  Bekijk alle 2BSlim Producten

Andere soorten Sauzen:

Olijfolie
Salsa
Sojasaus
Ketchup
Appelmoes
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

ESN Premium Ultra Sauce Curry Ketchup
Tilda Tikka Masala
Hello Fresh Teriyakisaus
Faja Lobi Javaanse Marinade
Bio+ Biologische Passata
Hello Fresh Peperroomsaus


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.