Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
201 kj
2%
48 kcal
Vet
0,00g
0%
Verzadigd Vet
0,000g
0%
Koolhydraten
0,00g
0%
Suiker
0,00g
0%
Vezels
20,0g
Eiwitten
1,90g
4%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 05 mei 22 06:24
2%
van ADH*
(48 cal)
2% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (0%)
 
Eiwitten (100%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
48
Vet
0g
Kolhy
0g
Eiwit
1,9g
100 g bevat 48 calorieën.
Calorieën Verdeling: 0% vet, 0% kolhy, 100% eiwit.

Andere soorten Pasta:

Pasta met Vlees Saus
Macaroni
Vegetarische Pasta met Tomatensaus
Spaghetti
Volkoren Spaghetti
Lasagne met Vlees
  Bekijk Meer Pasta Voedingswaarde Informatie

Andere soorten Noedels:

Noedels
Rijstnoedels (Gekookt)
Volkoren Noedels
Mie (Verrijkt, Gekookt)
Chow Mein Chinese Noedels
  Bekijk Meer Noedels Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Oma's Soep Verse Maaltijd Penne Bolognese
La Molisana Rigatoni
AH Stoommaaltijd Mediteraanse Kip
Grand'Italia Orzo
Jumbo Raviolini Bolognese
Unox Good Pasta Kaas Jalapeño


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.