de mini Pecan Fat bomb Bars, yummie!!!
|
1746 kcal
|
Vet: 128,56g | Eiwit: 86,03g | Kolhy: 55,37g.
Ontbijt: AH Jazz Appels, Alesto Nuts Royal Naturbelassen, Smaakt Gebroken Lijnzaad, Funksjonell Sukrin Gold, Melkan Yoghurt Turkse Stijl. Lunch: Dulano Gerookte Achterham, AH Kastanjechampignons, Olijfolie, Ei, Brood enzo, Elntiens Kha-brood met yoghurt 2.0. Diner: Diner / Pizza, Flammkuchen. Snacks/Andere: AH Gezouten Cashewnoten, Dulano Chorizo, Brood enzo, Kaas uien olijven broodjes, Energybars & balls, Pecan mini fat bomb bars. meer...
|
|
Reacties
10 mrt 18 door lid: elntien
|
10 mrt 18 door lid: elntien
|
10 mrt 18 door lid: suzannevdv
|
Ingrediënten
60 gr pecannoten
15 gr rozijnen
20 gr kokos geraspt
50 gr kokosolie
40 ml suikervrije maple syrup
55 gr amandelmeel
27 gr lijnzaadmeel (liefst blond)
Bereiding
Oven voorverwarmen op 170 graden. Pecans uitspreiden op bakplaat en in ca 8 min geurig roosteren. Daarna in stukjes hakken.
Amandelmeel, lijnzaadmeel en kokos in mengkom doen en goed door elkaar roeren. Pecans en rozijnen erbij en er ook goed doorheen roeren.
Dan de gesmolten kokosolie en de maple siroop en evt stevia-druppels (5 st) erdoor mengen. het moet een kruimelige/plakkerige massa worden..
Doe het deeg in een ovenschaal/brownievorm en druk het goed aan. Indien nodig met bolle kant van een vochtige lepel.
Bak in ongeveer 10 gaar, of tot je ziet dat de randjes lichtbruin worden.
deels af laten koelen en dan in de koelkast minstens een uur door en door koud laten worden, zodat je ze makkelijk uit de vormpjes kan halen
Macro’s per portie bij 16 stuks:
Kcal
94
Vetten
8,4 gr
Koolhydraten
2,5 gr
Eiwit
1,6 gr
10 mrt 18 door lid: Elfje69
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Elfje69's Gewicht Geschiedenis
|