Elfje69's Logboek, 22 dec 17

fathead pizza, 1e x. nog 5 min de oven in... ben benieuwd...

Bekijk Dieet Kalender, 22 december 2017:
1830 kcal Vet: 118,90g | Eiwit: 91,00g | Kolhy: 97,14g.   Ontbijt: AH Elstar Appel, Ekoplaza Gebroken Lijnzaad, Alesto Nuts Royal Naturbelassen, Funksjonell Sukrin Gold, Milbona Turkse Yoghurt. Lunch: Ei, Keto brood van kokosmeel, Ontbijtcake Havermout Banaan Carrot Kokos. Diner: Unox Proeverij Romige Tuinerwtensoep, AH Kogelbiefstuk, Jumbo Geraspte Kaas Jong Belegen 48+, Dulano Salami Milano, Oregano, Italiamo Passata Di Pomodoro, Podravka Ajvar, Olijfolie, Pizzadeeg Fathead zonder ei. Snacks/Andere: AH Gezouten Cashewnoten, Alesto Mixed Nuts, Raw Organic Food Kokoschips, Optimel Chocoladevla, Sweet Corner Zoete Drop Suikervrij. meer...
2465 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

8 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
😍 
22 dec 17 door lid: elntien
Wat is fathead?  
22 dec 17 door lid: annemiek rembil
da's de naam die bedacht is voor een deeg (kan voor pizza of broodjes gebruikt worden) dat is gebaseerd op vet. Deze was van mozzarella en roomkaas en amandelmeel. (er zijn verschillende recepten in omloop). Er zitten dus nagenoeg geen koolhydraten in. Ik vond m heerlijk, ook al wil ik er nog wel wat aan veranderen. Mijn mannen vinden de Magioni pizza's van de Appie lekkerder. (die heeft natuurlijk een dikkere deeg-achtige bodem) 
22 dec 17 door lid: Elfje69
Dank je, ik wil ook geen vet, dus blijf ik maar bij de magioni. Die is echt lekker. Alleen droogt de saus erg in. Nu las ik dat je hem eerst 8 minuten moet bakken , en waarschijnlijk dan pas moet vullen. Hoe doe jij dat? Want 1 uit de vriezer die ik eerst at, is de saus nog lekker smeuïg.  
22 dec 17 door lid: annemiek rembil
ja, de magioni's bak ik eerst een min of 8 op 220 graden. ondertussen roer ik dan in een kommetje ongeveer 50-60 gr passata door met wat oregano en knoflook. passata uitsmeren over de voorgebakken magioni en dan de rest van m'n toppings. als laatste een beetje geraspte jonge kaas erover. 
22 dec 17 door lid: Elfje69
Bedankt, ga het van de week ff proberen. Klinkt goed.  
22 dec 17 door lid: annemiek rembil
vooral die magioni met pompoen valt hier errug goed in de smaak 😋 
22 dec 17 door lid: Elfje69
Oh, zal eens kijken bij Appie. 
23 dec 17 door lid: annemiek rembil
👍😋 
23 dec 17 door lid: Elfje69

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Elfje69's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.