volgens mijn vriend ben ik de enige krentenkakker in nederland die de (mooie) bloemkoolbladeren in reepjes snijdt om te verwerken in stoofschotels en curry's.... ik vind het gewoon lekker...
|
1488 kcal
|
Vet: 90,49g | Eiwit: 83,16g | Kolhy: 99,86g.
Ontbijt: AH Conference Peren, Ekoplaza Gebroken Lijnzaad, Alesto Nuts Royal Naturbelassen, Funksjonell Sukrin Gold, Melkan Suzme Yogurdu Yoghurt Turkse Stijl. Lunch: Ei, Keto brood van kokosmeel, Body & Fit Perfection Bar Crunchy. Diner: Olijfolie, AH Kip Worst Gekruid, Provolonekaas, Jumbo Zure Room, Rucola Sla, Bloemkool. Snacks/Andere: Bonbons Suikervrij Homemade, Optimel Chocoladevla, Koekjes, Gingerbread 2.0, Speculaas Gevuld. meer...
|
|
Reacties
Nee hoor ik doe her ook. Mijn man houd niet van kool en ik vind een hele kool voor mij alleen een beetje veel dus gebruik ik het bloemkoolblad ik gebruik ook de broccolistelen
11 dec 17 door lid: j.eikenhorst
|
ha haaa! mooi! dan ben ik iig NIET de enige! 😂😂
11 dec 17 door lid: Elfje69
|
haha daar heb ik nou nog nooit aan gedacht.. is dat echt lekker?
12 dec 17 door lid: koffielover
|
het smaakt gewoon volledig naar bloemkool. de structuur lijkt het meest op dat van (het stevige deel van) paksoi, maar dan veel steviger. ik heb het wel eens geprobeerd te roerbakken, maar dan vind ik het niet zacht genoeg worden. ik ga er zo meteen weer lekker vegetarische curry van maken voor vanavond 😋
12 dec 17 door lid: Elfje69
|
@elfje, ik durf je te vragen hoe je dat maakt. Ik eet zo vaak hetzelfde, lijkt me lekker eens wat anders te eten.
12 dec 17 door lid: annemiek rembil
|
ik ga het straks ff opschrijven en neerzetten Annemiek! 😘
12 dec 17 door lid: Elfje69
|
oh dus het moet wel lang pruttelen in vloeistof begrijp ik? eet zelden bloemkool, maar wie weet probeer ik het de volgende keer :)
12 dec 17 door lid: koffielover
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Elfje69's Gewicht Geschiedenis
|