Elfje69's Logboek, 27 nov 17

Mealprep voor morgen en overmorgen, de kwarktaart van RobinBut, maar dan iets aangepast :-)

Bekijk Dieet Kalender, 27 november 2017:
1609 kcal Vet: 107,01g | Eiwit: 66,54g | Kolhy: 107,53g.   Ontbijt: AH Rode Pitloze Druiven, Ekoplaza Gebroken Lijnzaad, Alesto Nuts Royal Naturbelassen, Funksjonell Sukrin Gold, Milbona Turkse Yoghurt. Lunch: Pompoensoep, Milner Komijn Plakken 30+, Keto brood van kokosmeel, Groene Koe Roomboter Biologisch, Ontbijttaart quinoa en gedroogd fruit. Diner: Ovenschotel Gehakt Groenten en Kaas. Snacks/Andere: Sweet Corner Zoete Drop Suikervrij, Bliss Balls Avocado Chocolade Kokos. meer...

11 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Lekker 😍 
27 nov 17 door lid: SkatePower
Wat leuk om te zien dat iedereen elkaars recepten na maakt😊 
27 nov 17 door lid: SkatePower
Mag ik hey recept ? 
17 jan 18 door lid: ellisdeboer
Ontbijttaart Appel-Kaneelkwark Rozijnen Vruchten 6 porties Ingrediënten 3 middelgrote eieren 50 g rozijnen 180 g appel of peer, in kleine blokjes 20 gr kokosolie, gesmolten 500 gr optimel kwark appel-kaneel of citroen 2 scoops eiwitpoeder vanille of cookies ofzo 50 gr sukrin gold of erytritol 1 theel (wijnsteen)bakpoeder 80 gr boekweitmeel 80 gr amandelmeel 40 gr walnoten, gehakt Beschrijving Rozijnen met kokend water overgieten, half uurtje laten weken en dan uit laten lekken. Oven voorverwarmen op 175 graden. Springvorm van 20 cm bekleden met (vochtig) bakpapier. Appel in blokjes snijden. In schaal de droge ingrediënten klaarzetten. Kwark met de eieren en de sukrin luchtig kloppen, dan de gesmolten kokosolie erdoor mixen. Droge ingrediënten erdoor mixen. Als laatste de appelblokjes en rozijnen erdoor spatelen. mengsel in springvorm gieten. In ca 50 min gaar bakken.  
18 jan 18 door lid: Elfje69

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Elfje69's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.