annemiek rembil's Logboek, 09 jun 17

Vanmorgen 73,3. Gaat heel goed zo. Geen aardappelen, pasta en rijst! Hoewel ik gisteravond aardappelblokjes heb gebakken. Dat kan dus blijkbaar geen kwaad, als ik het weinig doe. Mooi. Volgende week dinsdag weer wegen en invoeren. Ben erg benieuwd, zou het op 72nogwat zijn? Vast goed weekend allemaal.

Bekijk Dieet Kalender, 09 juni 2017:
920 kcal Vet: 15,16g | Eiwit: 72,29g | Kolhy: 115,34g.   Ontbijt: Melkan Magere Melk, Banaan, Markant Zomerfruit Diepvries, AH Yoghurt Griekse Stijl 0% Vet. Lunch: Koolhydraat Verlaagd Brood, Aldi Goudse Kaas 30+ Komijn, AH Zuivelspread Bieslook Light. Diner: AH Taugé, Groentemix, Gele Paprika's, AH Snack Tomaatjes, Ijsbergsla, Lidl Falafel, Spinazie, Komkommer (Geschild). Snacks/Andere: Optimel Yoghurt Griekse Stijl Perzik, Lidl Magere Melk, Snack A Jacks Cheese Rijstenwafel. meer...

10 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik ben heel blij voor je lieve Annemiek 😃😙ā¤ succes dinsdag 🌝 
09 jun 17 door lid: Budgie1
Dank je lieverd! Fijn weekend.  
09 jun 17 door lid: annemiek rembil
Jij bent goed bezig zeg! Ga zo door ;) Maar even over die gebakken aardappelen... het is onrealistisch dat je aankomt van hetgeen je de dag daarvoor gegeten hebt. Vaak merk je een aantal dagen later pas effect..  
09 jun 17 door lid: Winanda!
Nou, lekker dan! Haha, toch merkte ik voorheen dat ik soms 2 witte bolletjes at, en de dag erna aan was gekomen. Kan misschien zo zijn dat ik snel reageer? Ik zie het wel. Vandaag weer op de oude voet verder. Hoewel. Ik heb atkinsbrood gehaald. Maar daar zitten minder koolhydraten in, maar 2x zoveel kc. Dat zal ik dan niet iedere dag gaan eten ;) 
09 jun 17 door lid: annemiek rembil
@annemiek: Haha, dat denk ik ook niet nee.. maar kijk je echt alleen naar de klh of meer op de suikers? Want vezels en zetmeel is toch niet "slecht"? 
09 jun 17 door lid: Winanda!
Koolhydraatarm brood blijft gelukkig wel langer vers dan 5 dagen. 
10 jun 17 door lid: Zware dobber
Ik let op mijn kc. En laatste tijd ook wat op de koolhydraten. Knäckebröd ipv gewoon brood. Verder dus geen aardappelen, pasta en rijst. En het brood zit in de vriezer ;)) 
10 jun 17 door lid: annemiek rembil
Jumbo heeft ook koolhydratenarm brood. idd wel iets meer kcal maar niet 2x zoveel 
10 jun 17 door lid: carolinequichou
Ik eet brood van de jumbo (donker fijn volkoren) en daar zitten minder kcal in dan de andere broden. Maar dit brood is niet bij elke jumbo verkrijgbaar... 
10 jun 17 door lid: Winanda!
Ik eet anders altijd knäckebröd, blijf dat maar doen. 
11 jun 17 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


annemiek rembil's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.