annemiek rembil's Logboek, 20 jan 16

Vandaag bij de pc geweest. Lang verhaal. Mocht ook nog even voor een echo. Niets te zien, alles nog strak. Is dan toch mijn gewicht dat omlaag moet. Het liefst zo, n 10 kg. Maar met 4a5 moet het ook al te zien zijn. Heb alles uit de kast gehaald wat ik wilde zeggen. Ook van de andere pc. Was de beste volgens hem. Ook die zei na de foto's gezien te hebben dat ik moest afvallen. En buikspieroefeningen :((
Goed, ga proberen nog wat af te vallen. Mijn streefgewicht is 70 kg. Dat scheelt natuurlijk al 4 kg. Mijn lichaam is nu eenmaal zo zegt hij. Iedereen heeft ander figuur en andere huid. Daardoor kan het zo verschillend zijn. Eigenlijk voel ik me nu wel gerust gek genoeg. Hij heeft me overtuigd dat hij zijn best heeft gedaan. En het verder aan mij is. Keuze is afvallen, of zo blijven. Dus, er even tegenaan, tot 70.
Moet er tevreden mee zijn. Hij vond het erg jammer dat ik het zo zag. Want hij vond het juist heel mooi. Meer kon hij niet doen zei hij. Er moet ook altijd een laagje vet tussen de maag en spieren blijven, anders gaat het aantrekken en vastzitten aan elkaar. Wie weet als ik het laat rusten dan het vanzelf beter wordt?

8 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
fijn dat je je in ieder geval gerustgesteld voelt. dan ga je je best doen om de 70 te halen. Misschien wat meer bewegen? geen idee wat je aan beweging doet hoor. goed gedaan! 
20 jan 16 door lid: tirzaV
Bankhangen !!  
20 jan 16 door lid: annemiek rembil
gluiperige calorietjes zijn DOL op bankhangers Annemiek. kom op joh... in de beentjes jij. en ga lopen met een stappenteller. keertje extra de trap op. voor je het weet heb je je slanke taille weer terug.  
20 jan 16 door lid: Druivensuikertje
Haha haha terug ?? Weet niet eens meer wanneer ik die had. Was ook maar een grapje. Maar, ik doe niet aan sporten ofzo. En wandelen 2x per week heel langzaam. Een uurtje. Verder ehhh, bankhangen! Haha. Oke, je hebt gelijk natuurlijk. Ik heb boven zo, n apparaat staan waar je opstaat, en je met je armen en benen beweegt, alsof je loopt. Zie js het voor je ? Zo, n ding ja. Ga maar wat meer daarop. Was al begonnen, maar te weinig. Bedankt voor je steun ook :)) 
20 jan 16 door lid: annemiek rembil
http://www.jacquelinevandijk.nl/facebook-challenges 
21 jan 16 door lid: tirzaV
ik hou ook niet van sporten maar doe elke dag met de facebook challenge van jacqueline van dijk mee. 30 minuten per dag, elke dag anders en kost maar 5 euro per maand. is leuk en afwisselend en je kunt het doen wanneer je wilt. probeer het eens!! 
21 jan 16 door lid: tirzaV
de link toevoegen werkt niet zie ik... maar je kunt het makkelijk op haar naam op google opzoeken en dan op haar pagina naar de facebook challenge gaan.  
21 jan 16 door lid: tirzaV
Sorry, voor de late reactie…. Prettig om te horen dat je beetje gerustgesteld bent. Knap dat je zo goed voor jezelf bent opgekomen. 👍Uit ervaring kan ik zeggen dat mijn buik heel erg anders uitzit met 70kg zonder sporten versus 60kg met krachttraining en extra aandacht voor de buikspieren. In beide gevallen heb ik platte buik, maar the definition is zo anders. Had m’n pc het nog strakker kunnen maken? Misschien wel, wie weet…. Maar ik moest ook m’n eigen verantwoordelijkheid nemen en fysiek aan de slag gaan. De combinatie van z’n werk en mij inzet had hele mooie resultaten opgeleverd. Ik hoop dat je iets van beweging/sport/activiteit gaat vinden wat wel (beetje) motiverend gaat werken. Jouw afvallen zou extra gestimuleerd worden, het vetpercentage zou omlaag gaan en jouw energie zou ook een positieve kick krijgen. Ik ben helemaal met Druivensuikertje eens; trakteer jezelf iig op een kleine Fitbit (stappenteller) en ga elke dag paar stappen meer zetten. Je zal er zoveel profijt van hebben. Gun jezelf 30 dagen om het uit te proberen, je kan er altijd mee stoppen en terug op de bank gaan hangen,.... maar ik weet dat als je dit 7 dagen volhoud, de 7e dag zal 100% succesvoller zijn en voelen dan dag 1. Ik zeg niet dat ik het beter weet, maar omdat ik je een positieve ervaring gun more than anything. 🌸 
21 jan 16 door lid: Buddhamind
Dank jullie !! Ik geloof dat je zoiets op je telefoon kunt zetten? Ik ga eens kijken. Ik heb geen Facebook account. Weet niet of het dan kan, maar ik ga kijken. Ontzettend lief dat jullie zo meedenken ♡♥♡♥♡♥ 
21 jan 16 door lid: annemiek rembil
geeft niet, je kunt heel makkelijk een facebook account aanmaken, kan ook op een andere naam dan je eigen naam, geen probleem. en dan kun je wel meedoen met de challenges. doen we het elke dag, jij en ik. leuk! 
22 jan 16 door lid: tirzaV
Waarom buikspieroefeningen? Met lopen/fietsen/hardlopen werk je ook aan je buikspieren. Buikspieroefeningen zorgen er niet voor dat je definitie ziet, het helpt alleen je core te versterken(onderrug). Voeding, voeding, voeding. Ik heb nog nooit specifiek buikspieroefeningen gedaan en je ziet bij mij de lijnen komen. 
22 jan 16 door lid: PuttenJourney
De dokter zei dat mijn spieren erg dun waren. En dat het zou helpen. Ik heb nooit gesport, en om nu op mijn 57 te beginnen met hardlopen? Dan maar kijken wat ik wel kan. Ik heb die challenge opgezocht op google. Ook daar kun je wel wat oefeningen zien. Bedankt weer allemaal. Goed weekend! 
22 jan 16 door lid: annemiek rembil
de challenge helpt alle spieren. alle spiergroepen worden gebruikt, ze weet heel goed wat ze doet, Jacqueline. deze maand is het starters, gevorderden en buikspier training. ongeveer 25 minuten als je ze alle 3 doet. maar jij kan dan beginners en buik doen.  
22 jan 16 door lid: tirzaV
Ik ga kijken oké?  
22 jan 16 door lid: annemiek rembil
jaaaaaa! leuk 
22 jan 16 door lid: tirzaV

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


annemiek rembil's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.