Tante Lien86's Logboek, 21 jan 24

Ik denk dat ik maar eens weekverslagjes ga maken om zo beetje bewust te blijven van m'n activiteiten.

Maandag: gewerkt van 9 tot 20.15. Niet veel bewogen, maar staand beroep dus behoorlijk gaar na zo'n lange dag.
Dinsdag: vrij, druk met de kinderen. Vanwege sneeuw/gladheid niet gewandeld naar voorschool, maar auto gepakt, dus weinig bewogen.
Woensdag: gewerkt van 9 tot 19.30
Donderdag: vrij, in avond gevolleybalt, maar was zeer laag niveau (recreanten met oudjes) dus nauwelijks gezweet. Niet echt sport te noemen... beetje teleurstellend
Vrijdag: gehoepeld en springtouwen. Het hoepelen ging goed af, springtouwen iets minder.. slechte conditie en bekkenbodemspieren werkte minder goed mee.
Zaterdag: grote wandeling met hond, en 1e keer weer hardlopen (slechts 2.5km met lopen tussendoor) totaal zo'n 12000 stappen.
Zondag: gezwommen met de kids (meer poedelen dan echt zwemmen natuurlijk), 25 min hoepelen en extra wandeling met de hond

Wat eten betreft, hele week vrij goed opgelet. zaterdagavond wel pannenkoeken gegeten. ook vrijdag en zaterdagavond een drankje en chips. besloten om weer voor de nibits te gaan ipv andere chips zoals tijdens afval traject voor de bruiloft. minder calorieën en toch een verwennerij tijdens weekend.

Bekijk Dieet Kalender, 21 januari 2024:
133 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Als dat inzicht geeft dan moet je dat vooral doen! Ik heb de laatste twee weken de teugels ook wat meer laten vieren dus wil komende week even kijken waar ik uitkom en dan waar nodig ook even weer heel bewust stil staan bij het wat en vooral waarom. 
21 jan 24 door lid: SabineS85

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tante Lien86's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.