annemiek rembil's Logboek, 22 okt 15

Vandaag couscous gegeten. Ik weet niet zeker hoeveel kc dat is. Ik heb het uit een pak van knorr, die nieuwe. Ook heb ik er nog groenten extra bijgedaan. Ik heb de kip ertussenuit gehaald. Beetje gegokt hoeveel kc en gewicht het was.

Bekijk Dieet Kalender, 22 oktober 2015:
1108 kcal Vet: 34,04g | Eiwit: 56,65g | Kolhy: 136,34g.   Ontbijt: Optimel Chocoladevla, AH Magere Yoghurt. Lunch: Patat, Mayonaise. Diner: Knorr Marokkaanse Couscous, AH Groentepakket Voor Couscous. Snacks/Andere: Snack A Jacks Chocolate Chip, Lidl Magere Melk. meer...

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Hoi Annemiek, dat heb ik soms ook, kun je heel gemakkelijk google: oedingswaarde Overzicht: Cal 130 Vet 3g Kolhy 16g Eiwit 8g Er zijn 130 calorieën in een portie Knorr Marokkaanse Couscous. Calorieën Verdeling: 22% vet, 52% kolhy, 26% eiwit. 
23 okt 15 door lid: wilow65
oedingswaarde is natuurlijk voedingswaarde, hahaha 
23 okt 15 door lid: wilow65
Het staat altijd op de verpakking; meestal aangegeven per 100 gram. Dus kan je heel snel uitrekenen hoeveel je van alles hebt binnengekregen. Als het nog niet in de lijst op deze site staat, kan je ook het product toevoegen. 
23 okt 15 door lid: Miekie 67
Aaiii! Waarom de kip eruit :o Dat zijn juist goede kcal en goede vetten! Geeft je enorm veel energie en is makkelijke te verbranden, liever kip dan een schepje meer couscous! ( tenzij je vegetarier bent uiteraard:p)  
23 okt 15 door lid: Peb88
Dank allemaal. Ik voeg ook altijd extra groenten toe. En dan is dat op een pan voor 5 personen lastig uitrekenen. Beetje gokken dan maar. Ik eet meestal dezelfde hoeveelheid. Als dat iets in kc scheelt, maakt dat voor mij niet uit. Dat heb ik dan gegeten. Zit met kc toch aan de lage kant. En ja, :) ik ben vegetariër.  
23 okt 15 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


annemiek rembil's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.