annemiek rembil's Logboek, 02 okt 15

Val steeds toch iets af. Dinsdag 73.2 woensdag 73 donderdag 72.8 vandaag 72.7.
Gaat goed zou ik zeggen. Ben wel beetje ziek, verkouden. Scheelt misschien, maar ja, ook hele dag thuis.
Heeft manlief lekkere trekdrop gekocht, omdat ik ziek ben. Hou je toch zo van? Ja. Dat weer wel, haha. Gelukkig heb ik ook 2 implantaten erbij, dus eten is ook lastig. Ach, verder gaat het wel :))

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Ik heb een kleine tip voor je! Probeer niet "verslaafd" te raken aan wegen! Ik deed dit ook heel vaak! Maar wanneer je bijvoorbeeld maar 1 x in de week weegt dan zie je veel snellere voortgang en baal je er niet zo van als het maar een paar ons is ofzo... Dit moet je natuurlijk zelf weten maar ik denk dat het helpt als je dit minder doet! succes 
02 okt 15 door lid: Missionicandoit
Dank je, maar ik zie dat ik op en af ga daardoor. Want als ik me juist weeg als t net wat minder goed is, motiveert mij dat niet. Maar ik schrijf het niet meer steeds op hoor. Ik was op streefgewicht, maar ben in de vakantie aangekomen. Ik weet dat het me gaat lukken, de knop moest even om, maar het gaat weer goed. Jij ook succes.  
02 okt 15 door lid: annemiek rembil
Oké ik snap het! Iedereen heeft zijn eigen manier om er mee om te gaan natuurlijk! Ja vakanties zijn altijd lastig haha komt helemaal goed met jou!  
05 okt 15 door lid: Missionicandoit

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


annemiek rembil's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.