Tijmpje's Logboek, 21 mei 23

Nog geen 20 uur, zou de hele dag al zo kunnen slapen.
Al 2 weken droom ik elke nacht van rampen, alsof de wereld vergaat. Op hol geslagen, ontspoorde treinen, vliegtuigen die neerstorten, schepen die vergaan, neervallende liften grote branden, overstromingen..... En ik zit er steeds midden in. Knap vermoeiend.

Bekijk Dieet Kalender, 21 mei 2023:
2001 kcal Vet: 80,16g | Eiwit: 107,43g | Kolhy: 153,95g.   Ontbijt: Milbona High Protein Drink Vanilla, Divers Koffie Gemalen, Water. Lunch: Jacob Hooy Geurig Ijzerhard Kruidenthee, Gekookt Ei, Zwagerman Goudsalami, Milbona Roomboter Ongezouten, AH Boerenkaas Belegen 48+, Zwagerman Gegrilde Fricandeau, Tastino Piccolos. Diner: Water, Pinot Blanc, Oceansea Wilde Zalmfilet, Gekookt Ei, Milbona Roomboter Ongezouten, (Nevo) Asperges Vers. Snacks/Andere: Water, Merlot, Snack Day Chips Sour Cream & Onion, Rosé, Water, Room (Spuitbus Slagroom), Jumbo Eierwafels, Lidl Bosvruchten Diepvries, Dr. Oetker Custard, Divers Koffie Gemalen, Room (Spuitbus Slagroom), Alpenfest Neapolitan Style, Hazelnut Ice Dessert. meer...

25 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Oh jasses, dat is vreselijk.  
21 mei 23 door lid: smootylaatmaar
Dat is echt vreselijk inderdaad 🥺 
21 mei 23 door lid: Dappere-Dodo
Dat is echt niet fijn en na zoveel van die nare nachten is het logisch dat je oververmoeid raakt. Weet je hoe het komt dat je zo naar droomt? Zit je in een drukke periode of maak je je veel zorgen over dingen?  
21 mei 23 door lid: WildieWil
Tjemig wat rot voor je! Kijk je veel naar het nieuws op tv? Misschien dat je je alles (onbewust) erg aantrekt. Ik deed dat wel, en ben daarom wat minder gaan focussen op al het nieuws. 
21 mei 23 door lid: keto_danny
Ik heb er al zeker 20 jaar last van, maar nog niks gevonden waar het van weg bleef. Ik had je graag wat tips gegund, Tijmpje! Het enige wat ik weet is dat de intensiteit omhoog gaat als ik koorts heb of te lang over mijn grenzen gewalst heb. Maar daar kun je niks mee.. 🥺❤️ 
21 mei 23 door lid: Dappere-Dodo
Aai, verschrikkelijk! Kan dit niet door medicatie komen?  
22 mei 23 door lid: Yoo69
Herkenbaar voor mij. Probeer GABA van vitakruid eens als je wil. Het helpt mij enorm om rustig door te slapen. 
22 mei 23 door lid: Zaartje81
@Keto_danny, Ik kijk bewust heel weinig nieuws afgelopen 16 maanden of zo. Alles wat er in en met de wereld gebeurd, kan me echt tot enorm ernstige zorgen brengen.  
22 mei 23 door lid: Tijmpje
@WildieWil en Dappere-Dodo, Ik ben thuis gekomen met Burnout en daarna opnieuw depressief geworden, alleen dit keer zo diep dat ik er zelf niet meer uit kwam. Oorzaak is de vele onverwerkte trauma's in m'n leven. Gaandeweg aan de medicatie gemoeten, en nu is ook therapie gestart. Sinds 2 weken droom ik dus weer van dit soort rampen (heb ik met periodes al van kinds af aan). Daarvóór droomde ik elke nacht over diverse eigen trauma's maar die kregen wel allemaal een andere afloop. Ook niet leuk. Vóór de medicatie had ik deze dromen ook al. Eea is ook echt fysiek heel heftig, manlief is met regelmaat niet veilig. Psychiater heeft het al meermaals over een slaaponderzoek gehad. Mede omdat het al ruim 30 jaar geleden is, dat ik de laatste keer uitgerust wakker werd.  
22 mei 23 door lid: Tijmpje
Dat wist ik Tijmpje, vandaar dat ik zei dat ik geen tips voor je heb. 🥺 
22 mei 23 door lid: Dappere-Dodo
Bij mij heeft hebben verschillende terapieeen oa beweging therapie en twee lood zware jaren ervoor gezorgd dat ik nu gewoon slaap. Af en toe heus wel een keer slecht. het is niet meer gewoon om slecht tee slapen en heel actief te zijn om dat ik dan maar druk ben en niet hoef te voelen. Slaap nu al sinds 2014 heel redelijk, fysiek nog wel pijn maar dat is sinds 2018 ook steeds minder aan het worden. regelmatig besef ik ineens hey ik voel mij goed en geen pijn. Iets waar ik gewoon niet bekend mee was in mijn geheugen.  
22 mei 23 door lid: jonine .
ik probeer voral te zeggen neem lekker de tijd heb je nodig, en houw vol het kan zo bijzonder normaal worden om je goed te voelen.  
22 mei 23 door lid: jonine .

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.