Warrigeboel's Logboek, 16 mei 23

Poeeeh ben blij als ik weer ga (lean) bulken. Energie is niet heel hoog op dit moment 😅 Maar goed, eerste training weer gehad. Donderdag festival dus dit zal de laatste training zijn van de week. 😁

12 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik ben er echt helemaal niet in thuis; wat levert lean bulken aan extra energie op? 
16 mei 23 door lid: SabineS85
Met lean bulken wordt bedoeld dat je zo min mogelijk vet aankomt tijdens het bulken, maar wel spieren opbouwt. Dat is het tegenovergestelde van bulken. Waar je vaak zoveel als je kan eet. Ik zit bijv nu op 1500kcal per dag om af te vallen, dan hoog ik deze week op met 100/150 kcal (belangrijk om elke dag te wegen om zo te zien hoeveel je gemiddeld aankomt of nog afvalt) en zo verder. Dit doe ik pas zodra ik een vetpercentage heb van rond de 20/29%. Ik meet elke twee weken mijn vetpercentage, en ik maak foto’s. Zo voorkom ik dat ik niet te snel in vet aankom. Hoop dat het je zo wat meer duidelijkheid geeft! 
16 mei 23 door lid: Warrigeboel
Jaja, ik weet wat bulken en lean bulken is 😆 maar was zo benieuwd waarom je blij bent dat je dat weer kunt gaan doen en hoe dat dan energie oplevert.  
16 mei 23 door lid: SabineS85
Omdat je met afvallen in een energietekort zit en met bulken niet. Dus doordat je meer eet krijg je meer energie binnen, wat ook resulteert in sterker zijn, minder moe etc etc. Dat leek me logisch, vandaar de uitleg. 😁 Als ik nu train voel ik dat mijn lichaam het zwaar heeft met bepaalde gewichten. 
16 mei 23 door lid: Warrigeboel
Dankjewel voor de uitleg. Ik ben een beetje blond af en toe en had even niet zo logisch gedacht. Dat gebeurd wel vaker, we hoeven ons daar geen zorgen over te maken verder.  
16 mei 23 door lid: SabineS85
Zo heeft iedereen zijn blonde momenten. 🤪 
16 mei 23 door lid: Warrigeboel

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Warrigeboel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.