keto_danny's Logboek, 05 mei 23

Keto diner:
Broccoli (met stelen), 2 kippendijen uit de grillpan,
en een mct/bullit cappuccino als toetje!😋
Niet bepaald uitgerust afgelopen dagen,
maar het is niet anders...
Fijne avond!😘

Bekijk Dieet Kalender, 05 mei 2023:
1372 kcal Vet: 104,51g | Eiwit: 87,23g | Kolhy: 9,66g.   Lunch: Whole Earth Crunchy Peanut Butter, Xucker Schoko Drops Edelbitter , Pit&Pit Geroosterd Sojameel, AH Roomboter Gezouten, AH Ei. Diner: Melkan Roomboter Ongezouten, Alpro Almond No Sugars , AH Basic Zonnebloemolie, Foodie MCT Powder, Nevo Broccoli Gekookt, AH Puur & Eerlijk Kipdijfilet. meer...
1980 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

20 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
De stelen vind ik het lekkerste 😊 
05 mei 23 door lid: Antoinette loves food...
Ik ook, en als ik ze in de lengte mee snijd, dan eet Edwin ze, anders niet 😂 Net een kleuter 
05 mei 23 door lid: keto_danny
O echt 😆🤣. Ik snij ze altijd in blokjes. Dan eet de rest het hier ook (de kinderen vinden het ook het lekkerste van de brocolli). 
05 mei 23 door lid: Antoinette loves food...
Nu lijken ze op bimi😂 Asperge broccoli. Als ik ze in plakjes snijd, neemt Edwin de roosjes, en blijven voor mij de plakjes over. Ik vind broccoli sowieso heel erg lekker. Goed betaalbaar en mega gezond  
05 mei 23 door lid: keto_danny
Hier ook fan vd stelen. Die Edwin 🤪 Teus eet alles ongeacht hoe het gesneden is. Bimi heb ik nog nooit gehad. Is dat lekker? Schillen jullie de stelen? Ik heb 1x gehad dat er taaie vezels in de soep zaten dus sinds dien schil ik royaal. 
05 mei 23 door lid: PeetjePuk
Ik haal de onderkant eraf, en schil alleen de knoesten eraf. Ik kook ze 8 minuten  
05 mei 23 door lid: keto_danny
De dikke stronk schil ik ook. De steel waar het roosje aan zit niet. Maar jij schilt de dikke stronk dus niet Danny? Dan ga ik dat ook eens proberen.  
05 mei 23 door lid: Antoinette loves food...
Heel licht, alleen waar de knoesten zitten. Ik snijd wel een flink stuk van de onderkant. Als ik een hele dikke stronk heb, dan doe ik het wél. Maar tegenwoordig neem ik degene met een lange stronk/steel. Degene met een dikke stronk, hebben soms ook een vies gat in het midden. Dan gebruik ik het niet. Dus liever een lange dunnere steel  
05 mei 23 door lid: keto_danny
Ik kweek voor mijn baardagaam kakkerlakken en die vinden de stronk ook heerlijk. Daarom eet ik het zelf eigenlijk nooit, toch maar eens doen als ik dit zo lees 
06 mei 23 door lid: HélèneNoordhoek
Gadverredamme kakkerlakken!🤢 Daar heb ik écht angst voor 🥹 
06 mei 23 door lid: keto_danny
Haha ja ik krijg vaker die reactie, maar ze zitten veilig opgesloten 😉 
06 mei 23 door lid: HélèneNoordhoek
Maar hoe geef je ze dan? 
06 mei 23 door lid: keto_danny
Mijn enige kakkerlak ervaring was in Marokko en ik hoop dat het daar bij blijft 😖 
06 mei 23 door lid: PeetjePuk
Gewoon met de hand, ze doen echt niks. Oh ik ook zoiets Peetje in Mexico stond ik onder de douche en toen vielen er twee van de douche kop op m’n hoofd😩 
07 mei 23 door lid: HélèneNoordhoek
Omg😳 
07 mei 23 door lid: keto_danny
Waaaaaah dat is echt horror 😱 op je hoofd, kreeg je ze daar makkelijk af? Ik zag ze alleen in een hotelkamer en op een terras op de grond terwijl we zaten te eten en dat vond ik al erg genoeg. We zijn ook niet in dat hotel gebleven, zag al helemaal voor me dat ik 's nachts lag te slapen met mijn mond open en dat ... 🤢  
07 mei 23 door lid: PeetjePuk
Wij sliepen er één nacht gelukkig, was er erg vies. Ze vielen er gelijk weer af maar de buren dachten even dat ik vermoord werd door de gil die ik produceerde😂😂 
07 mei 23 door lid: HélèneNoordhoek
En onder klamboe vanwege malaria dus geen angst in de nacht😅 
07 mei 23 door lid: HélèneNoordhoek
Gadver de gadver🤢🤮 
07 mei 23 door lid: keto_danny
Dat gillen kan ik me helemaal voorstellen. Dan ben je dubbelblij met zo'n klamboe 👍🏻 
07 mei 23 door lid: PeetjePuk

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.