Tijmpje's Logboek, 03 mei 23

Sinds gisteren zijn we weer eens zonder logeer/pleeg/vakantiehond, na de afgelopen 3 maanden bijna onafgebroken honden over de vloer gehad te hebben. Als het volgens planning verloopt zijn we nu tot eind juli hondloos. Alhoewel dat ook zo maar kan veranderen....
Maar goed, bij gebrek aan een hondenwandeling vanmiddag maar weer eens de fiets gepakt en 25 km gefietst. Was er mooi weer voor.

Bekijk Dieet Kalender, 03 mei 2023:
2001 kcal Vet: 93,74g | Eiwit: 136,29g | Kolhy: 142,28g.   Ontbijt: Water, Divers Koffie Gemalen, Water, Milbona Karnemelk, Body & Fit Whey Perfection Vanilla, Milbona Skyr Bosbessen. Lunch: Zonnatura Brandnetel Thee, AH Boerenkaas Belegen 48+, Jumbo Koolhydraat Verlaagd Vloerbrood., Lidl Saksische Leverworst, Milbona Roomboter Ongezouten, Rivercote Beschuit Volkoren, Aardbeien. Diner: Calvé Belgische Mayonaise (Calvé), Water, Gekookt Ei, Milbona Kookroom Light, Oceansea Fishsticks, Vita D'or Zonnebloemolie, Freshona Gehakte Spinazie. Snacks/Andere: Ijshoorntjes (Cake of Koek Type), Softijs, Granny Smith Appels, Water, Jacob Hooy Geurig Ijzerhard Kruidenthee, Milbona Greek Yoghurt Fat Free, Jumbo Ongebrande & Ongezouten Notenmix, Body & Fit Smart Bar Crunchy Chocolate-Peanut, Callowfit Salty Caramel, Divers Koffie Gemalen, Fin Carré Puur Hazelnoot, Water, Fin Carré Hazelnoot Chocolade. meer...

24 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Lekker, de fiets kunnen pakken. Hondloos scheelt ook een hoop stofzuigen en dweilen waarschijnlijk. Maar ach, ze zijn geweldig… 🐶 😃. leuk dat jullie dat doen, oppassen/pleeghondenzorg, nu ff rust dus, ook fijn. 
03 mei 23 door lid: DoctorSnuggles
Wennen dan hè 
03 mei 23 door lid: jessmeh40
Jessmeh40, Heel erg wennen. Zo ontzettend kaal en stil nu weer. 
03 mei 23 door lid: Tijmpje
wat zal het dan ineens stil zijn in huis 😉 
03 mei 23 door lid: linkelouitje
Dr.Snuggles, het is eigenlijk door onze eigen hond gekomen. Die kon niet zonder ons en zou dood gegaan zijn in pension. 1 proefweekend gedraaid en dat was zo zielig. Destijds hadden wij zelf geen vertrouwd 'adresje' en dus ging onze hond altijd mee op vakantie en werden de vakanties daar ook op aangepast. Toen is het dus eigenlijk al begonnen met andere Appenzeller - en Entlebucher Sennenhonden een vakantie-adres te bieden. Nadat onze eigen hond overleden was en manlief zelf geen hond meer wilde, is het aantal en zijn de rassen gegroeid. Het gaat dan wel echt om honden waarbij door gedrag of medische aandoeningen een pension niet of nauwelijks mogelijk is. 
03 mei 23 door lid: Tijmpje
Dat klinkt hartstikke fijn, en hoe het ontstaan is: begrijpelijk. Sommige dieren gaan echt niet ok in pension en dan is opvang in huiselijke kring met kennis van zaken, zeer, zeer gewenst. Niet iedereen kan/wil dit, dus alle lof. (En als ze er even niet zijn, waardoor je lekker kan fietsen, ook leuk. Maar gauw weer gezelligheid qua honden in huis gewenst 😊) wij komen nergens meer sinds 🐶, dat is ook weer niet helemaal ok, denk erover om een oppas cirkel in de buurt te initiëren. Vrienden bij vrienden zou ik het noemen. Middagje, 1 nachtje hooguit.  
04 mei 23 door lid: DoctorSnuggles
Wel mooi en fijn 👍🏼 
04 mei 23 door lid: jessmeh40
DoctorSnuggles, mss is de site Hondjeuitlaten.nl iets voor je? Kan je contact maken in je eigen omgeving. 
05 mei 23 door lid: Tijmpje
DoctorSnuggles, mét kennis van zaken, noem je. Dat vind ik zelf ook een hele belangrijke. Die kennis is gelukkig aanwezig. Zelf ook altijd honden gehad met 'uitdagende' persoonlijkheden. En heb natuurlijk ook opleiding gehad.  
05 mei 23 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.