lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 04 dec 22

Notitie voor mezelf 😊. Vandaag laatste gezellige dag dat ik mijn dieet naast me laat liggen. De afgelopen weken gingen kwa dieet niet lekker. Teveel kruidnootjes, chocolade, natuurlijk pindakaas😬 en lekker eten. Gisteren nog naar la Cubanita geweest en vandaag een gezellige dag met vrienden. Morgen toch echt m’n eten wegen weer oppakken, anders ben ik straks weer terug bij af en dat wil ik totaal niet. Fijne zondag!

Bekijk Dieet Kalender, 04 december 2022:
2938 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

24 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Kwam ff bij je kijken omdat ik voor m'n gevoel al een tijd niks van je had gehoord en lees nu je logboekje. Goed om er nu ff je schouders onder te zetten. Heel december maar van alles genieten is leuk maar het moet er in januari (en daarna) ook weer af, dus heel goed voornemen heb je. Succes! 
04 dec 22 door lid: Wobbeltje!
Ik doe met je mee. Succes.  
04 dec 22 door lid: McCloud1978
Succes!!!💪🍀😘 
04 dec 22 door lid: Cami@1
Dank jullie wel! Het hardlopen gaat ook niet lekker. Ik heb het fenomeen van Raynaud, erge koude handen en tenen. Dat loopt niet lekker, maar wil het van de week wel weer oppakken. McCloud1978, we kunnen dit💪🏻.  
04 dec 22 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
De eerste week loslaten ging prima, maar snap dat de verleidingen nu ook erg groot zijn. Dat fenomeen van raynaud had ik vorig jaar ook last van. Nu sport ik meer/ regelmatiger dan toen en nog geen last van 🤷‍♀️ kun je niet binnen een YouTube filmpje doen ofzo? Ben je toch bezig/ actief. 
04 dec 22 door lid: MDW80
Ja dat zou ik idd ook weer kunnen doen😊. Ik heb een paar jaar geleden acupunctuur gehad en toen werd het wel minder. Hoopte ermee vanaf te komen maar dat is niet gelukt.  
04 dec 22 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
van die handwarmers mee? of werkt dat niet? 
04 dec 22 door lid: Suzepluus
Ja alleen niet voor m’n tenen 😂 
04 dec 22 door lid: lonnekevan toledo-henneveld

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.