Wikkie1977's Logboek, 25 okt 22

hoi allemaal, even een kleine update. op 1 oktober had ik een positieve corona test. ik zit nu op dag 25. na 10 dagen had ik al een negatieve test. ik heb nu een week vakantie maar heb al 3 weken niet gewerkt omdat het niet gaat. Wat een ellende!Voel me eenzaam hierin.

21 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Sterkte! 
25 okt 22 door lid: Antoinette loves food...
Ik ken meerdere mensen die zich lang ziek hebben gevoeld en echt gehuild hebben van ellende. Maar zij zijn zich uiteindelijk toch echt beter gaan voelen. Houd nog even vol het wordt echt beter! Sterkte tot dat moment!!  
25 okt 22 door lid: rienekevd
Ik ben zelf meteen in februari 2020 ziek geworden met corona. Ik kon niet uitzieken doordat artsen een inschattingsfout hebben gemaakt. Daardoor ben ik tot juni aan het sukkelen geweest. Daarna grepen ze pas in en heb ik nog in november na allemaal onderzoeken in het ziekenhuis een revalidatietraject kunnen starten. Na dat jaar revalideren (kreeg er ook nog een burnout bij vandaar een jaar in het traject gezeten) ben ik pas weer echt “ver” de oude en nog merk ik wel eens dat het niet is zoals het was, maar geloof me het komt gewoon goed. Het kan lang duren en het kan snel gaan maar het komt allemaal wel goed. Vooral naar je lijf luisteren is belangrijk, dat heb ik niet gedaan en kon ik ook deels niet door de omgeving, maar doe het. Des te sneller is je herstel, ook al is het niet leuk en moeilijk. 😘 
25 okt 22 door lid: kimberley_2912
Sterkte! 
25 okt 22 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
knuffel 💖💖 
25 okt 22 door lid: Gerrika G
heel veel sterkte Wikkie 🥰 Eén van m'n schoonzussen is ook al maanden uitgeschakeld door die zogenaamd "milde" Omikron variant. Verschrikkelijk klote! Vraag vooral je huisarts naar het speciale "corona pakket" vanuit de basisverzekering!! valt van alles onder: fysio, ergo, diëtiste, psycholoog, logopedie... wat jij in jouw situatie maar nodig hebt 💪🏼❤️ 
25 okt 22 door lid: Elfje69
Balen! Sterkte! 😘 
25 okt 22 door lid: ingridt
Dank jullie wel. Dit doet me wel goed! Ik wist niet dat het zo erg kon zijn. Vandaag heb ik een redelijke dag. Ik kan niet zeggen 'goed' want heb veel liggen slapen. Maar de band rond mijn hoofd en de tintelingen zijn weg. Het is fijn om de verhalen te horen dat het ook weer goed kan gaan.  
26 okt 22 door lid: Wikkie1977

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Wikkie1977's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.