Wobbeltje!'s Logboek, 03 sep 22

Zaterdagavond snackavond.
Aardbeien met "chocoladesaus" en voor het eerst kikkererwten geroosterd (met dank aan dappere dodo voor het recept)

Bekijk Dieet Kalender, 03 september 2022:
1286 kcal Vet: 44,57g | Eiwit: 79,96g | Kolhy: 118,47g.   Lunch: Zandvliet Gerookte Kipfilet, Perfekt Zoetzure Augurken Sticks. Diner: AH Olijfolie Mild, Gwoon Leverpastei, Fjord Volkoren Rogge Cracker. Snacks/Andere: Kruger Cacaopoeder, Nevo Aardbeien, Servero Kikkererwten Biologisch, Coca-Cola Coca-Cola Zero. meer...

21 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ziet er lekker uit. Heb ook geroosterde kikkererwten gegeten vanavond. Zo lekker! Hoe plaats ik foto's zoals jij 
03 sep 22 door lid: Maarke120
Ga in de app naar het fototoestel-icoon op bovenaan de pagina, dan kies je welke maaltijd dat het is (ontbijt, lunch, diner of snacks/anders), je maakt en foto en hij staat op je pagina. Hoop dat ik geen stap ben vergeten en anders roep je maar. Je profielfoto ziet er iig erg lekker uit 😀 
03 sep 22 door lid: Wobbeltje!
Maarke, ik zie dat het je gelukt is, jouw foto staat boven deze foto bij mij! 😁 
03 sep 22 door lid: Dappere-Dodo
Graag gedaan Wobbel! Was het lekker geworden? 
03 sep 22 door lid: Dappere-Dodo
Bij mij staat die er ook boven! Inge, mag ik jouw recept ook? Dit ziet er heel lekker uit moet ik zeggen. 
03 sep 22 door lid: SabineS85
Zelf nog niet begonnen aan het roosteren. 😂 Ik heb wel trek, alles wat ik ingevuld heb, heb ik al gegeten. Maar ik wil liever niks meer.. En geen amandel- of havermelk gehaald, dus een shake gaat niet. Woensdag wordt ik weer gewogen, en ik wil mee doen met de challenge om zo snel mogelijk 100 kilo kwijt te raken met iedereen in de sportschool. Tot nu toe val ik nog weinig af. 😖 Kijken wat ze woensdag over mijn eetdagboek zeggen. 
03 sep 22 door lid: Dappere-Dodo
Tuurlijk Sabine! 😘 Ik had het Wobbeltje even snel doorgestuurd, maar ik zal het toch even netjes uittypen hier. Haha. Als je trouwens gedroogde kikkererwten gebruikt eerst 8 tot 10 uur laten wellen. 😳 ** Een blik of pot kikkererwten goed afspoelen onder koud water. ** Goed uit laten lekker voor een paar minuten en voorzichtig droog deppen. ** In een schaal wat olie mengen met de kruiden die je lekker vind. Als je zoet wilt kun je de olie vervangen door honing. ** De kikkererwten goed mengen met het olie of honing mengsel, zodat alles goed met elkaar vermengt is. ** Uitspreiden op een bakplaat en voor 30 tot 40 minuten in de oven op 200 graden, tot ze lekker knapperig zijn. Af en toe even husselen. 
03 sep 22 door lid: Dappere-Dodo
Dankjewel! 😘 
03 sep 22 door lid: SabineS85
Ja Dodo, ze zijn heerlijk geworden. Hoorde wel 2x een knalletje en er zijn er dus 2 ontploft in de oven. Hele oven nu onder het "poeder" dus die krijgt morgen een extra schoonmaakbeurt. 
03 sep 22 door lid: Wobbeltje!
Huh, echt? 😂😂 Open ploffen is me wel eens gebeurt, maar niks zoals jij beschrijft.. 
03 sep 22 door lid: Dappere-Dodo

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Wobbeltje!'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.