keto_danny's Logboek, 04 aug 22

Als mensen je rare, lees vunzige, mailtjes sturen, waarom zijn ze dan zo schijterig om vervolgens hun profiel hier af te schermen?!

Bekijk Dieet Kalender, 04 augustus 2022:
3198 kcal Vet: 202,16g | Eiwit: 102,92g | Kolhy: 231,96g.   Lunch: AH Bleu D'auvergne, AH Avocado Eetrijp, Bol Pompoen Tnf, AH Baby Romaine Sla, Tovano Gepelde Hazelnoten, Gerookte Makreel, AH Snack Tomaatjes , AH Olijfolie Mild. Diner: AH Olijfolie Mild, Nevo Bloemkool Gekookt , Lidl Wokgarnalen, AH Varkens Ribeye. Snacks/Andere: Lay's Bugles Sweet Chilli, Sondey Chocolade Karamelwafel, AH Hot Krokantjes. meer...

18 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 25
Reacties 
Really? 🙈🙈 
04 aug 22 door lid: Wobbeltje!
Tell me more, Tell me more!!! 
04 aug 22 door lid: Tieske74
Ik ben ook nieuwsgierig 🦧 
04 aug 22 door lid: bebechan
Eerst dit ; Dag Danny, > Wat mooi dat je mensen helpt met je inzichten. Knap dat je zo mooi stabiel blijft met je gewicht. (Fat secret naam er achteraan) 
05 aug 22 door lid: keto_danny
Dus ik schreef dit ; Hoi hoi, Wat een lief berichtje, dank je wel 😊 Liefs Danny. 
05 aug 22 door lid: keto_danny
Toen stuurde hij zijn 06 nummer 🙄 Dus ik stuur; wat moet ik met je nummer? Stuurt hij; opslaan Ik weer; ik zou niet weten waarom? 
05 aug 22 door lid: keto_danny
Hij; voor als je in de buurt van den Bosch bent, en in de jacuzzi wil komen springen.  
05 aug 22 door lid: keto_danny
Ik weer; nou daar kom ik nooit! En dat lijkt mij beter als je dat gewoon met je vrouw doet! 
05 aug 22 door lid: keto_danny
Hij; Dacht aan jouw reactie af te wegen dat je een plonsje wilde komen doen. Sorry voor de verkeerde inschatting  
05 aug 22 door lid: keto_danny
Ik; Je snapt toch zelf ook wel dat dat een grapje was... Whatever!  
05 aug 22 door lid: keto_danny
Hij; No problem ... 🙈 
05 aug 22 door lid: keto_danny
Jammer voor hem, dat ik hem snel opgezocht had op Facebook. En hij op iedere profielfoto die hij (gehad) heeft, samen met zijn vrouw staat.😂 Zijn naam staat namelijk bij zijn email adres. Wat een lul! En dan te bedenken dat dit allemaal begon, omdat ik op fat secret schreef; "lekker zeg", onder zijn jacuzzi foto. De volgende keer denk ik dus wel wat langer na, voordat ik zoiets schrijf 🙄 
05 aug 22 door lid: keto_danny
Hé wat vervelend. Je zou toch gewoon moeten kunnen schrijven wat je wilt, zonder dat er meteen bedoelingen achter gezocht worden 😕. Ik vond zijn profielfoto hiervoor al wat creepy, hij is er in ieder geval goed zuur van nu 🍋🤭 
05 aug 22 door lid: Nicole71A
Dat had ik dus niet gezien 🙈 Ik zit altijd op mijn mobiel, en de profiel fotos zijn nogal klein. En ik reageer op van alles, maar nooit met een bijbedoeling. Als ik een date zoek, dan doe ik dat niet op een dieet app... Ik krab mezelf nu wel 2x achter mijn oor als er zoiets geplaatst word 😏  
05 aug 22 door lid: keto_danny
Jammer, dat je je dan toch minder vrij voelt om te zeggen wat je denkt.  
05 aug 22 door lid: Nicole71A
Nou inderdaad! Heb mij steeds, en nog steeds, afgevraagd of ik dit op wat voor manier dan ook uitgelokt heb... 
05 aug 22 door lid: keto_danny
Nou dat begrijp ik heel goed, maar dit ligt niet aan jou hoor! Ik heb jouw bericht onder de foto gezien en daar was niets vreemds aan. Het enige wat ik wel ervaren heb de jaren dat ik single ben is dat er mannen zijn die een relatie hebben en juist op de meest vreemde plekken (lees: een dieetapp) denken te kunnen jagen op vrouwen. Maar ze snappen niet dat er helemaal geen signalen zijn om op te pikken van de vrouwen, want die zijn er helemaal niet met dat doel. Maar ja, zij kunnen niet echt op een site zoals tinder, want dan is er vaak wel iemand die ze kennen en ze dan tegenkomt op die app. Ik generaliseer nu en ik weet echt niet of het hier ook het geval is, maar ik ben types tegengekomen waarbij die behoefte zo groot is dat ze dan maar zoiets doen.  
05 aug 22 door lid: Nicole71A
Jij hebt niks verkeerd gedaan hoor Danny. Hij probeert t gewoon. Elk weldenkend mens zoekt niks achter een gewone positieve opmerking op een jacuzzifoto. Diegene die dat wel doet, dan mankeert er iets aan die persoon. Laat het alsjeblieft los.  
05 aug 22 door lid: Tieske74
Ik denk wel dat dat nu het geval was. Hij is kinderarts, dus dikke kans dat hij elders herkent zou worden... Ach, nu maar loslaten, en weer door! 
05 aug 22 door lid: keto_danny
Pablo de player 🤣 
05 aug 22 door lid: SabineS85

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.